mavitrn 24 haftalığım 3 gündür ishalle uğraşıyorum çok şiddetli değil ama korkuyorum şu kaybı olduğu için hamileyken ishal olan var mı sebebi nedir
Canseel13 mavitrn canım gece daha bu sebeple hastaneye gittim serum taktılar bu sıra salgın varmış bi baktırmanda fayda var bana serum çok iyi geldi
nefessmommm mavitrn bu aralar salgın varmış bende ishalim ama 37+2 bir haftadır var son ayda olduğumdanmış
Dilogunes-1 Türkiyenin şu an genelinde bir ishal problemi var. Birkaç gün önce bende yakalandım ama şu an geçti.
Agg0207 mavitrn ben doktruma sordum 3 günden fazla surmemesi gerekir dedi benim 2 gün sürmüştü sürekli muz su pilav katı şeyler tükettim dinlendim 30. Haftada yakalanmıştım ishal erken doğum bile yaptrir demişti heralde suyu azalttığı için vücutta
Ebru-29 İshalin durdurulmasını sağlıklı bulmuyorum bir nevi bağırsak temizliği. Bol su tuketimi ile süreci rahat geçirebilirsiniz çok çok halsiz bitkin kalırsanız eğer doktor tedavisi almanızı oneririrm
Sefa_Nur Benim doktorum nişastalı su iç dedi kızlar araştırabikirsinz bir çay bardağı su bircay kaşık nisasta