Sab16 Cumartesi akşamı acil de kan testi yaptırdım ve beta 25.8 çıktı gebeliği orda öğrendim pazartesi sabahı da sağlık ocağında test yaptırdım 29.3 çıktı sizce neden bu kadar az artış olmuş yardımcı olun başına gelen var mı 😔
Cinarsaitinannesi Sab16 farklı yerde verdigin icin olabilir istersen aynı acilde tekrar gidip ver yada yarin saglik ocaginda ver
Patito__ Sab16 farkli yerlerde sonuc cok degisebilir özellikle saglik ocaginda kan sonclriyla ilgili problemler olabliyor iki gunde bir kan verin ayni hastanede ve saatlerde ozaman netlesir. Hakkinizda hayirlisi insaallah aminnnn
tatlibebegim_ Sab16 hadi ya çok geçmiş olsun sağlıklı bi gebelik olsaydı 2 katına artması gerekiyordu en az 60 çıkması lazımdı
Sab16 tatlibebegim_ aralarında tam iki gün yok bir de farklı yerlerde verdim kanı acaba o yüzden mi diye düşündüm bı umut
tatlibebegim_ Sab16 benim ilk 36 çıkmıştı 2 gün dolmadan aynı yerde verdiğimde tekrar 83 çıkmıştı inşallah öyle bişey değildir sizinde
Cinarsaitinannesi tatlibebegim_ canım ayni yerde vermemis testleri şuan kimyasal demek için erken aynı yerde verilen sonuçlar önemli
Cinarsaitinannesi Sab16 şuan üzülmeni gerektiren bisey yok canım önemli olan aynı yerde ki kan sonuçların moralini bozma dua et her labaratuvarın referans aralığı farklıdır
Sab16 tatlibebegim_ öğleden sonra sağlık ocağına gidicem sonucunu almaya gel demişti inşallah kötü bişey demez
Buseerdem1 Sab16 yukseliyorsa eğer bence yarın bi polikliniğe gidin yükselme varsa kimyasal vs değildir
Cinarsaitinannesi Sab16 tamam işte çok güzel artışın hiç üzülme farklı yerde verdiğin için düşük çıkmış demiştim ben artık bir yerden takip et yoksa kafan karışır bosyere
Sab16 Buseerdem1 yükseliyor ya şimdi şöyle cumartesi akşamı acilde 25 çıktı pazartesi sabahı sağlık ocağında ki 29 çıktı salı yani bugun yine acile gittim 60 olmuş herhangi kanamam vs de yok