9497 Kizlar bnm adetim toplam 7 gun gecikti gecikmemin 4.gunu beta hcg negatif cikti sag kasik sag kalcam sag bacagimda agri oldu ve yuzumde sivilceler cikti beyaz kremsi akintim var acaba gec dollenmemi oldum tekrar sizce test yapmalimiyim gec dollenme yasayanlar bilgilendirirseniz sevinirim bulanti kusma vs yok sadece sabahlari birazcik zor uyanma oluyor bu aralar
Albatros3501 9497 benim son adet tarihimle bebeğin haftası tutmuyor doktor geç döllenme olmuştur demişti ama adetimin 4.gün gecikmesinde öğrenmiştim gebeliği canm yine de belli olmaz bilemedim ki🙄
9497 Albatros3501 Bende akintidan supheleniyor arada birde kasiklarda agri oluyor hafif test yapcam ama korkyrm cikmazsa diye ilk test yapinca yikildm cikmayinca cok umitlenmistim
9497 9497 Ne kadar surede adet oluyorsun canim bnm 35 gunde falan gelir senin şuan bebis varmi yani o zamn gec dollenmemi olmus
Albatros3501 9497 kafaya taktığın zaman inanki olmuyo. Ben 7 ay korunmadım bebek istiyorduk olmadı 7.ayda amaaan dedim zamanı vardır Allah büyüktür deyip kafadan sildiğim ay hamile kaldım psikoloji çok önemli 👍
Albatros3501 Ozgektn 7.haftada tam gördük canm 6 haftalıkken kese var bebek yoktu doktor dış gebelikten şüphelendi hatta.
Albatros3501 9497 ben hiç belirti yaşamadım canm 7 aylık oldum. Tek belirti adet günümden 3 gün önce 1 damla lekelendim.
9497 Albatros3501 Bendede bulanti vs yok sadece beyaz kremsi akintim var o sende olmusydu biraz arastirdim gebelik belirtisi olabilir yaziyor ama sizlerin yasamisliklari daha tecrubeli yani bazen nette hersey dogru cikmiyor
9497 Albatros3501 Bende bu ay cok taktim ama adet olurum diye bekliyordum olmadim o umitlendirdi zaten ne zamandir gecikme olmuyordu adetimde
Albatros3501 9497 herkes farklı yaşıyor hamileliği kuzum aynı anne farklı çocuklarında bile farklı yaşıyor belirtileri. Ama bende ilk zamanlar akıntı olmadı 4 aydan sonra olmaya başladı şuan sürekli var mesela.
Albatros3501 9497 mesela benim adetim de çok düzensizdi evlilikten önce günüm şaşmazdı. Kına günümde erken adet oldum sonra düzen tutmadı. Her ay hevesleniyordum o yüzden seni anlıyorum😊
9497 Albatros3501 Yani bünyeden bünyeye farklilar oluyor tabi ole akintim olmazdi hic ondan ümitleniyorum