erdmdml kızlar 2 aylık hamileyim asla bu kadar bulantımın oldugunu hissetmemiştim ve ishalim siz hiç yaşadınız mı ayağa kalkamıyorum direk ağzıma çıkıyor midem
xbebegimx erdmdml 4 aylik olana kadar her gun bulanti kusma yasadim 17dn sonra rahatladim prilam kullnmama ragmen gecmiyordu, simdi 33e gircem yine basladi bulantilar Allah yardimcin olsn gercektn cok cok zor bir sey yiyip icememek surekli bulanti tiksinti
aslii57 erdmdml bende 8 haftalık hamileyim 5. Haftada başladı mide bulantısı ve kusma prilam kullanıyorum mide bulantima iyi geldi ama uyuku ve baş dönmesi yapiyo bende
xbebegimx erdmdml olmazsa gece yatarken 2 tane ic benim de gecmeyince doktor oyle demisti kahvaltiyi rahat yapabilmistim o zmn
birLinaannesi erdmdml prilamı gece 2 adet içiyorum bana azda olsa etki ediyor. Bazende sabahları yiyemiyorum. Anlamıyorum. 7. Haftaya girdim bakalım doktor randevum var bugün soracağım gidince bende.. 😭
erdmdml aslii57 bende de cok fazla uyku yapıyor ama baş dönmesi yapmadı henüz etki etse birde keşke 🥹
erdmdml xbebegimx doktorum bana aç karna 1 adet yazmıştı başka doktora geçtm oda akşamları 2 tane iç dedi ama yinede etki etmiyor 🥺
erdmdml birLinaannesi bir günümüz bir günü tutmuyor ki henüz daha alışmaya çalışıyoruz diye sanırım böyle🫠
aslii57 erdmdml bende 1 tane etki etmedi eğer akşam 2 içiyorum Dr baş donmesine de normal dedi yapabiliyormus yat kalkma dedi