xbebegimx Hangi markalri tercih ettiniz anneler ben bir turlu karar veremedim hangisi daha kullanisli oluyor ?
Glcngzll xbebegimx canım ben wee babynin temassız ateş ölçerini aldım hem odayı ölçüyor hem ateşi memnunum
Karanfill xbebegimx wee baby iyi oluyor bu konuda göğüs pompası da bütün aspiratöru de wee kullanıyorum oldukça sağlam. Ateş ölçeri bilmiyorum ama
SeydaaYlmz xbebegimx ateş ölçeri e bebekten almıştım su sıcaklığı oda sıcaklığı hepsini ölçüyor çok memnunum. Göğüs pompası almadım lazım olunca arkadasımdan almıştım lansinohtu o da çok iyi
Nurmert xbebegimx ateş ölçer braun 6525 aldık , göğüs pompası philips avent , burun aspiratörü ise otri bebe tercih ettik
oguzkagan_ xbebegimx Burun aspiratörü Chicco, ateş ölçer Braun ve göğüs pompasını Dropy Baby tercih ettim ben. 🌸
oguzkagan_ xbebegimx Evet ben koltuk altı için olanı aldım. Tenine temas etmesi içimi daha çok rahatlatır. Yaş seçimi falan da yapılabiliyor.
Ilkannelik41 Burun otribebe Ates weebaby ( temassız ölçer Gogus mochi manuel (teyzem memnun kaldığı için onu tercih ettim)