Sibelyilmazugur Selam anneler hiç sancı açılma ya da bişan gelmesi olmadığı halde suni sancı alıp doğumu başlayan normal doğum yapan var mı ?
tazeanne123_ Sibelyilmazugur ben doğumum da sancı çekmedim Nisan da gelmedi kendim gidip yatisimi yaptım suni sancı ile 16 saate doğum yaptım 40+4
Sibelyilmazugur Liasmom hiç belirti yokken suni sancı başlattı mı doktorum cuma günü gel suniyle deneyelim dedi ama hiç belirtim yok
Liasmom Sibelyilmazugur benimde belirtim yoktu hic kendi sancım olmadı suni sancıyla başladı ve açılma o şekilde oldu herkesin bünyesi farklı tabi ki
4207smyy_-_ İlk dogumum 42. Haftada suni savcıyla oldu sancı evresi çok zorlayiciydi ama doğum çok kolay oldu iki ısınmayla prensesim doğdu
4207smyy_-_ Şimdi 37 +2 yiz bu nasıl olur bilmiyorum 😀🙂 Allah bu yolda olan herkese kolaylık versin bir ayazda kolay sağlıklı doğum nasip etsin Aminn.
Sibelyilmazugur Ay çok gerildim bende olur mu yoksa ağrı çekip bide sezaryen olmak istemiyorum genelde açıklık vs olmadan da sezaryenle bitiyormuş