Ayse4242 Detaylı ultrason için geç kaldığımi söylediler devlette 19.haftadayim .ücretli çekilirse 1100tl istediler çok önemli mi bu detaylı ultrason
cutecik Ayse4242 herkese göre değişiyo cnm önemi 2′li 4′lü testlerde kesin sonuç olmamasına rağmen kimisine göre önemli ama şöyle birşey var tüm vücudu detaylı bir şekilde organları inceleniyo imkanın varsa yaptırmanı öneririm
Ayse4242 Bernnnaaaa ah bir bilsen 19haftada olduğumu söyledim geç kalmışsınız randevu veremem isterseniz ücretli 21.haftada yaptirabilirsiniz dedi
Eslemim34 Ayse4242 Geç kalmadınız erken bile en iyi 21 22. Haftalar da güzel. Başka bir yere gidin randevu bulabilirseniz
BaharSoylu Ben 22.haftamda yaptırdım. Devlette randevu bulmak çok zor oluyor. O yüzden geç kalmışsın demiş olabilirler. 1hafta baktım randevu yok özelde yaptırdım.
YigitPoyrazMomm Ayse4242 neden geç kalmışsınız öyle şey mi olur ya ben 24 haftamda yaptırdım vee tabiki önemli detaylı ultarson
Ayse4242 Devlet Hastanesi’ne randevu aldım orada denicem tıp fakultesi geç kaldığımi söyledi 1100tl veremem bulamassam bakacağız artık teşekkür ederim hepinize geç kalmışsın diyince çok korktum