11-02- Kızlar gebelikte şekeri çıkan var mı dün sağlık ocağına gittim kanda şeker çıktı biraz yüksek dedi sevk etti nasıl bi tedavi yapıldı size ya da neler yaptınız
Adabp 11-02- bende sağlık ocağında parmaktan baktırdım 200 dedi ebe çok kötü saatler geçirdim hastaneye açlık tokluk verene kadar bir ertesi gün açlık ve tokluk verdim belirli aralıklar ile 86 açlık 116 tokluk çıktı doktor dedi ki nasıl becerip 200 çıkardılar aletleri bozukmuş 😔 sen birde hastanede baktır derim
Dila23 11-02- seker ölçüm cihazıyla diyet yapacaksınız. Glisemik indeksi yüksek olan yemeklerden uzak durmanız gerekir, beyaz ekmek, beyaz un, pirinc vs.
Hsrt80 Beni 27.2 beni şeker den yatırdılar takipdeler suyu ve kg yüksek çıktı bebeklerimin devlet hastanesi yatirdilar
Canookii Adabp ay bende hastaneye sabahın köründe gittim aç karnına kan verdim 1 saat bekledim sonuç çıktı. Sonuca göre şeker yükleme uygun dedi hemşire. Şekerli içeceği içtim 1 saat bekledim tekrar kan verdim. 1 saat daha bekledim bı daha kan verdim. Öğleden sonra sonuç çıktı doktora sonucu göstermek için bekledim. Ve şükür şeker çıkmadı ama çok yorucu ya🤦🏻♀️🤦🏻♀️
11-02- Canookii şeker yüklemesini hangi hafta yaptırdın ben daha 20 haftadayım ama şeker çıktığı için acaba şimdi yaparlar mı şeker yüklemesini
Adabp 11-02- anladım canım ama yinede çok panik yapma değişiklik gösterebiliyor dilerim hiç bir sıkıntı yaşamaz sağlıkla çocuğunu kucağına alırsın 🙏
Canookii 11-02- şeker yüklemesi 24 ve 28. Haftalar arası yapılıyor diye biliyorum sen galiba diyet yapmalısın