merylii_ 3. Aydan sonra almaya baslamistik 10. Haftada cinsiyeti soylemisti doktor ilk oda ve bebek arabasi almistik sonra liste yapip temel seyleri almaya basladik yavas yavas cok fazla sey var ve hic almayayim desem bile her ay bi mebla gidiyor yavas yavas almaya baslamak cok mantikli bianda hepsini tamamlamak cok zor bence sadece temel seyleri bile alsaniz. Hem kadin hem cocuk icin almasi zorunlu seyler var sonucta. Burdada liste paylasanlar var onlardan bakip benim icin elzem olanlardan yeni bi liste hazirlamistim sonra indirimleri takip edip listeye sadik tamamlamaya calistim. Bez icinde 1 numara en fazla 3 paket 2 numara ve 3 numara daha fazla stok yapilabilir her indirimde bir iki paket almaya calisiyorum. Kiyafetide yenidogan belki 1,2 tane 5 li set gerisini 0-3 , 3-6, 6-9 olarak aliyorum ama kucuk bedenler bir ay bile giyilmiyomus ona gore dusunulmeli diyorlar. Yag meseleside liarac bebe yagi, bebe vazelin, kantaron karisik kullniyorum. 4. Ayda basladim ama karnim 5 ayda cikti biraz. Genital ust bolge bel popo ve ic bacaklar mutlaka yaglanmali unuttugunuz yer catlar. Annemde bir suru catlak var ozellikle genital ustu mesela ablamda hic yok genetik meselesine inanmiyorum bol bol yaglanmali.