Hilal2901 Filiz-yrl dediğin bütün herseyi yaptım. Squat, yürüyüş, hurma, ananas, çömelme, ahududu çayı, adaçayı ve sonuç; 40+6 da suni sancılı dogum açılmam 1 idi 🤣🤣
Filiz-yrl peri_07 kesinlikle her gün 10 dakika da olsa sıcak suyun altında squat yap. Birde her bulduğun kaldırım taşında aksak gebe yürüşü yapmalısın😂 3 ıkınmamda yavrumu kucağıma aldım.
Filiz-yrl Vildannnnnnnnn birde kesinlikle ananas yiyin. Ben hurma sevmediğim için pek tüketmedim ama 2 güne bir ananas yedim 😂
Filiz-yrl Enu1004 Amiinn inşallah darısı tüm bekleyenlerin başına 😂 sıcak suyun altında bol bol squat kızlar
Youngmotherr Filiz-yrl her boku yaptım ama oğlum 40+3 de doğdu 😂😂 koca kafalı minişim 15 den fazla dikişe sebep oldu çıkarken 😂
Enu1004 Filiz-yrl amiiin🥰 ay daha dün bunu düşündüm. Benim daha var ama dedim ki son haftalar sıcak suyun altında hareket edeyim belki iyi gelir. Kesinlikle deneyeceğim🥰
Filiz-yrl peri_07 Amin inşallah darısı tüm gebelerin başına inşallah hepinizin doğumu benimki kadar kolay geçer 🥰
Filiz-yrl Enu1004 kesinlikle dene zaten doğum odanda da bu imkanı veriyorlar. Ben odada yaptıktan yarım saat sonra doğurdum 😂
Filiz-yrl Dolunya aslında özelde takipliydim 36 haftadan sonra devlet hastanesine geçtim iyiki de geçmişim o kadar para vermemişim hiç pişman değilim
Filiz-yrl peri_07 ya aslında yanımda bir kişinin de dönmemişti sezeryan olacaktı ama ebe eliyle döndürmüş normal doğurdu şok oldum
Filiz-yrl Hilal2901 bende 40+1 de doğurdum 😂 oradaki ebe şey demişti uzun boylular daha çabuk doğuruyor diye bilmiyorum gerçekten öyle mi 😂
Leylmom Hilal2901 benim de sonum bu olacak galiba 😄 40+4 oldum gelen giden yok. Son günlerde bebeğin hareketleri biraz azalmış mıydı sizin de