BirazbundanBirazondan1 Tamam sol tarafa yatalımda içerideki arkadaş bazen sol tarafa yattığımda soldan vuruyor. Tamam istediğin olsun diye sağ dönüyorum bu sefer sağdan vuruyor. 😁Sırt üstü yatamıyorum. Dönmeye çalışarak bir sağ bir sol yatmaya çalışıyorum😅
Mujde_uren Eylulll_ sırt üstü yatılması bebeğe zarar vermiyor anne için öneriyorlar sırt üstü yatilmamasini o da baş dönmesi vs bi kaç sebepten dolayı ama bebeğe Bir zararı yok diye biliyorum
Kanalize Eylulll_ 8. Aydayım ben yatamıyorum sırt üstü çok fazla baskı ve nefes darlığı hissediyorum bilinçli yatmayın ama uykuda yapacak birşey yok yanlarım çürüdü artık sağıma soluma yatmaktan🥲
Feyzabeyoglu Eylulll_ bisey olmaz canım bazen farkında olmadan sırtüstü yatabiliyorum bende. Zaten vücudumuz öyle yaratilmis ki bizim için zararlı olan sey varsa o evreye gelmeden uyanıyoruz bile..
Ebus2045 Eylulll_ kan akışını yavaslattigi için onermiyorlar canım ama farketmeden yatıyorsun yapacak bişey yok
Eylulll_ SevvaallEr teşekkürler yorum için, Kızlar ayrıca 7.aya yeni girdim daha bismillah 2 gün oldu ,hemen mide bulantısı, halsizlik başladi daha düne kadar hiç bir şeyim yoktu normalmiki