Glfdnkygsz Merhaba anneler, bebeğim 11 günlük aşırı gaz problemi var, kakasını yaparken de önce baya uğraşıyor sonra masaj vs o şekilde yapabiliyor önerinize ihtiyacım var
Youngmotherr Glfdnkygsz lavanta yağı bende çok işe yaradı masajla ve kimyon çayı da iyi geldi ben içince ona da yaradı
Nazlimom Glfdnkygsz gaz ilacı ve bağırsaklarını düzenlemesi için probiyotik kullanıyomusunuz? Nurse harweys cokex şurubu ve nbl probiyotik khllanıyoduk biz iyi geliyordu
Asel53 Glfdnkygsz gaz damlası neden kullanmıyorsunuz biogia bitkisel bi damla bi kaç onunla nefes aldık biz yoksa halimiz perişandı
Glfdnkygsz Nazlimom yok hayır hiç bişey kullanmıyoruz şuan yarın kontrol var doktora söyleyeceğim, bu önerdikleriniizi Bi sorayım
Rwerdst Yeniumutlar Asel53 biogaia gaz ilacı değil probiyotik 😅 ve gaz dönemini hafif geçiren bebeklerde tek başına işe yarıyor malasef 😂
Hzzz Glfdnkygsz Bebeğiniz emiyorsa 20dk bir göğüs verildikten sonra 10dk omza yatırıp gaz masajı gazını cıkarsa bile 10dk o masaja devam edip sonrasında diger göğsünuz 20dk emzirip 20dk.nin sonunda 10dk aynı sekilde gaz ve masaj molası yapıp islemi bitirmeyi deneyebilirsiniz.Dakikalara uyulmak kaydiyla.Birde bebeğiniz emerken dudakları dışarda olacak mutlaka öpücük yapar gibi.Diger türlü dudaklar içerde olursa hava yutuyor bebeğiniz bunlara dikkat ederseniz belki faydası olur
Rwerdst Glfdnkygsz biz 67 günlüğüz bugün. Probiyotik olarak biogaia, gaz ilacı olarakta sab simplex kullandım. Biogaia yı günde 2 kez 5 er damla. Sab simplexi de 6 saate bir 10 damla şeklinde kullandım. En son 8 saatte bir 15 damlaya çıktık. Şuan her hafta spaya gidiyoruz. Çok yararını gördüm açıkçası. Hipp in anne gaz çayı var. Onun da çok etkisi var bence. Şuan gaz damlasını bıraktık hipp in çayını kullanıyorum ve her hafta spaya gidiyoruz☺️
Rwerdst Yeniumutlar genelde ilk probiyotik veriyorlar yetmezse gaz damlası veriyorlar 😂 ilk bana da öyle yapmışlardı 😂
Elif949494 Glfdnkygsz benim bebeğim gece 11 de başlıyor sabah 4 e kadar kıpkırmızı oluyor ıkınırken en son bebe yağıyla masaj yapıyorum sulu kaka yapıyor kabızda değil anlamıyorum şuracıkta bekliyim😔
Glfdnkygsz Elif949494 benimde aynı sulu kaka yapıyor ama yapana kadar çok çekiyor ve biz bezi açıp masaj yapınca yapıyor