Linday Merhaba 🌸 28+3 hamileyim. Bebeğim eskisi gibi tekmeliyor. İçeride kıpırdanmalar hissediyorum sanki yer degistiriyor veya hareket ediyor gibi ama eskisi gibi neredeyse hiç tekmelemiyor çok nadir ve güçsüz sanki. Yeri daraldığı için mi yoksa bir problem mi var endişelendim. Pıt pıt hareketlerini hissediyorum arada dirsegini veya ayağını dayandığınıda. Bu haftasonu kontrolüm var inşallah her şey yolundadir🙏 Benimle aynı haftada olanlar bebeğinizin hareketleri nasıl?
gamzee07 @Linday şuan bende 27 hafta 3 günüm ama dediğin gibi haretleri var sanki indi aşaga yaa midem boşaldı senin demi öyle
Linday gamzee07 eve benimde öyle. Yukarilar boş yan tarafima bir şeyler dayıyor. Arada boloncuklar oluşuyor gibi hissiyat oluşuyor içimde. Anlayamıyorum tam olarak. Öncesinde tekmeleri çok net hissediyordum
eso2023 Hareketlerde azalma, yer daralması falan doğru değil, hiçbir haftada normal değil doğurmak üzereyim 38+5 giderek arttı hareketleri şimdi de çok hareketli. Doktorunuza bildirin.
Linday gamzee07 Bende doktorumla konuştum o da sırtını dönmüştür tatlı bir şeyler yiyin hareket eder dedi gerçekten de dün hareketlendi