Bbuse12 Kizlar adetime 2 gun kala silik cizgiyle ogrendim erken gebelik testi ile bat gunumde kan verdim bat 18 di bugun sonuclar cikmis 67 dusuk geldi sanki bana dusuk beta ile ogrenen varmi aranizda
mombarbie_ Bbuse12 beta değerinizin kaç olduğu değil 2 günde 2 katı artıp aratmadığı önemli sağlıklı ilerlemeyi bu şekilde takip edebilirsiniz ilk betanız daha da düşük olabilir 3+4 öğrendim ben 23 tu 2 gün sonra 80 2 gün sonra 448 oldu önemli olan artışın güzel olmasi
Beyza-E Bbuse12 68 le öğrendim 8 aylık hamileyim stres yapmayın araştırmayın çok kafanızı karıştırmayın doktorun ne derse o erken öğrendiğin için yeni 🌸
Basakk98 mombarbie_ adetimden önce öğrendim 19 du sonra hep iki günde iki kat arttı hiç fazlası olmadı artışın. uygulamaya göre 5+2yim betam 222 canım çok sıkılıyor
mombarbie_ Basakk98 düzgün artış olduysa problem yok gec döllenme olmuş olabilir son adet tarihinizi göre olmayabilir gebelik sureciniz endişe etmeyin
Eslem2112 Bbuse12 var canım o kadar düşük deil bide adetten önce vermişsin iki gün sonra tekrar ver yükselmesine bakarlar gözün aydın şimdiden sağlıklı ilerler inşallah
2609nrgl Bbuse12 bende 68 ile öğrenmiştim suan 31 haftalığım 🥰 önemli olan iki günde bi düzenli artması
Basakk98 mombarbie_ ilk gebeliğim deli gibi araştırma yapıyorum ama en iyi platform burası sanırım bana iyi geliyor rahatlıyorum burada ☺️
mombarbie_ Basakk98 benimde ilk canım zaman geçtikçe tecrübe ediniyorsun buradan çıkamıyorum ben hergun aktifim yeni açılan postlari vs okuyorum bilmediklerimi soruyorum fikir alışverişi yapıyoruz vs insanın içi rahatlıyor
Gmzydn Kızlar bende daha yeni hamileyim henüz kadın doğuma gitmedim sıra aldım cumartesi günü gidecem testim çift çizgi çıkınca kan verdim cumartesi günü 98 çıktı pazartesi sağlık ocağında tekrar kan verdim 188 olmuş sizce artışı normalmi
mombarbie_ Gmzydn deger gayet normal verdiğiniz saat bile çok şey değiştiriyor 2 gün sonra tekrar verin içiniz rahatlasın aynı saate verin ama