Haticeozturk Merhaba arkadaslar reflu yatagi almayi dusunuyorum sizce baybjem düz kafa yaddiklimi alsam Yoksa diger sevi bayb çok fonksiyonlu yatis olandanmi alsam hafif bas tarafi yuksek olan
Ozderr Haticeozturk onu alana kadar ilacını kullansan bi hafta da rahatlıyor nerdeyse tamamen geciyor bu rahatsızlık . Yani en azından o paraya bebeğine bişey alırsın
Brlgry Haticeozturk sevi bebe 👍🏻 bence en iyiside o kusuğunu yutup boğulmamasını sağlıyor yüz üstü yatışlarda süngerinde nefes boşluğu oluyor yan yatış desteği bence olmazsa olmazlar arasında bendeki yeri çok rahatlık sağlıyor 🙋🏼♀️
Evremanne Haticeozturk sevi bebe bana daha kullanışlı geldi ilerde eğimi çıkıyor ya normal olarak da kullanırım diye ben onu aldım tavsiye ederim baş şekillendirici yastığı ve çarşafı da vardı yanında
MelikeHayrunnisa Ozderr hangi ilaç canım adı ne? Benim kızımda olmuştu baya bi anlamamıştık reflü olduğunu çok çektim o yüzden
Haticeozturk Brlgry aslında yan yarış yasdigi düz kafa yasdigi falan ayriyetten aldım reflüsü vs olursa die elimin altında olsun die istiyorum bunu çok.kararsiz kaldim
Haticeozturk Evremanne var reflu nette ama.hangisi ki canim çarşafı falan yanında olan ebebeğe sorarım olmazsa hala karsrsizlardayim
Zeybet Çok alakasız olabilir ama bir şey diyeceğim, bu reflü yastığı için özellikle ‘sevibaby’ için koku şikayeti okudum hep 🤭 acaba gerçekten bu kadar sıkıntılı mı ki o yastık 🤔
Brlgry Zeybet ben baby malldan aldım gaz sancısı için kiraz çekirdekli olan modelinden hiç koku yok 🤷♀️
Arenbebek Canim sevi baby cok kullanisli 2 gun once dogum yaptim ben onunkullaniyorum gayet rahat bebiste sevdii
Zeybet Brlgry şimdi bende aynı yerden sipariş verdim, inşallah dediğiniz gibi olur benimde ☺️ Olmazsa da nasip geri iade edilir
Sedahoca Haticeozturk bebeğim ocak sonu doğacak nasip olursa o zaman kullanacağım ama aynı markadan kullanan arkadaşlar var memnunlar .ben 100 tl ye aldım nette daha uygunları var ama güvenemedim