Dilek1010 Hamilikte fazla kilo alan var mı ben 4,5 aylık hamileyim 9 kilo aldım ama sigarayı bıraktım ilk zamanlar onunla çok etkisi olduğunu düşünüyorum s
Linday Dilek1010 ben 24. Hafta da 12 kilo almıştım. Şuan 28+3 haftalık olduk korkudan tartılamiyorum. 😅
Egemendoruk Dilek1010 ben ilk gebeligimde 25 kg aldim😂 bebegimin 40 cikinca 20 kg vermistim nasil verdim bilmiyorum😅 bu seferki gebeligimde 17 haftaligim 4 kg tek almisim😇
minikmucizeemaak Dilek1010 Ben 🤚🏻 28+0 +16 kg aldım, şimdi yürüyüşe başlayacağım biraz daha kontrollü gideyim diye
Gdwgiovb 12 haftalığım 5 kilo aldım bu benim 3 cü gebeliğim bunda yine iyi gidiyorum ilk gebeliğim de 33 kilo 2ci gebeliğim de 30 kilo almıştım 😄
Egemendoruk Merveynya yok sezeryan normal doguma uygun degildi çatım, kordon dolanmisti 41 haftaya dogru dogurdum
Gdwgiovb Tusse18 evet cnm hemde çok hızlı veriyorum biz 4 kardeş zor kilo alıp çok hızlı verebiliyoruz iyi olarak görmeyin inanın hızla zayıflamak veya istediğim kiloda kalamamak da üzüyor insanı
canss_96 Aya kadar hiç almadık 6. Aya girdik bakalım kontrolde çıkar evde tartılmıyorum hep doktorun kendi tartısına göre gidiyorum 😊
eso2023 20 kg aldım 38+5 😃😃 2-3 haftadır kilo almadım sadece onun dışında her hafta kilo artışı oldu. Sigarayı bırakma da etkili iştahım da çok fazla idi.
Aybarssmom_ 13 haftada 13 kilo aldım ben canım 😁 neyseki kontrol altına almayı başardım 23 haftadayım şuan 10 haftada 1 kilo aldım
Aybarssmom_ minikmucizeemaak diyetisyene gittim ama sadece 2 hafta sürdü 🤣🤣🤣🤣 onun dışında az az sık yeme metodunu uygulamaya başladım bir de günlük yürüyüş yapıyorum
minikmucizeemaak Aybarssmom_ Bende yürüyüşe başlayacağım inşAllah az sık deneyeceğim ama boğzım durmuyor ki
minikmucizeemaak Aybarssmom_ Vallahi ya Bidaha böyle rahat kilo alamayacağım ye gitsin diyorum doktor beni sinir ediyor 😂
Aybarssmom_ minikmucizeemaak tok karnına geldim de ben öyle diyorum yeni yemek yedim hocam diyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣