cevriye35_ Kızlar ne almayı düşünüyorsunuz süt yapacak gıdalara yönelmemiz lazım ben liste yapıyorum yarın alıcam 37 hafta olduk heran gelebilir 🙈 Şimdilik tahin , helva , hoşaflık malzemeler ve hurma alıcam önerileriniz varsa bekliyorum
8mucizem8 cevriye35_ ceviz badem ikisi ile bide pekmezi karıştır sabah kahvaltısına bol bol süt yapıyor ha bide lohusa şerbetini unutma 3 litre su (15 su bardağı) 6 su bardağı şeker 300 gr lohusa şekeri (aktarlardan bulabilirsiniz) 20-25 tane karanfil 6 tane çubuk tarçın 2-3 adet kuru zencefil
eylulmihrasmom cevriye35_ doğal şeyleri herkes yazmış bende bitkisel damla kullanıyorum bi tane bunlara ek olarak. adı bestlak gerçekten inanılmaz fark ediyor tavsiye ederim
gamzosgamzos cevriye35_ solgar brewer’s yeast with vitamin b12 kesinlikle süt için yapılacak en güzel yatırım çok faydasını gördüm hatta sürekli mastit olduğum için bırakmak zorunda kaldım 😊 kimyon çok önemli aktarlarda tohum şeklinde satılıyor demleyip günde 2 fincan iciyorsun hem bebeğin gazına iyi geliyor hem süt arttırıyor yulaf ta çok güzel süt yapıyor kurudut bol yesillikli salata özellikle dereotu ama en önemlisi bol bol su kızım 18 aylık hiç mamaya ihtiyacımız olmadı hala ek gıdaya ek anne sütü alıyor sizinde bol bol sütünüz olsun inşaAllah 🌸
cevriye35_ 8mucizem8 Teşekkür ederim canım bunlardan da alayım yaparız su niyetine içerim inşallah faydasını görürüz 🥰
elifsen Malt içeceği çok süt yapar. E bebekte var kampanyada hatta. Kuru incir arası ceviz, tahin ve en önemlisi bol bol su
cevriye35_ elifsen Daha önce hiç içmedim bi deneyimleyim bakalim bebisler icin yeterki süt olsunda ilk bebegimde sütüm olmuyordu pek insallah faydasi olur 🥰 tesekkur ederim
cevriye35_ eylulmihrasmom Aldım canım bestlak önceden bu kez hazırlıklıyım 😅 ikinci olunca ilkinde daha tecrübesizdim insallah bu kez umduğum gibi emzirebilirim 🥰🫶
8mucizem8 Tusse18 annenin kan şekerini düzenler ve tatlı isteğini bastırır. İçinde bulunan baharatlar içenin midesini rahatlattığı gibi bebeğin gazını da önler.
adatuna cevriye35_ alacağınız şeylerde bence şeker içermemesine dikkat edin, bir yandan kilonuzu ve kan şekerinizi de dengese tutacak şeyler olsun. Helva tamamen içeriği şeker olan yiyecek onun yerine yulaf ve meyve tüketebilirsiniz
cevriye35_ adatuna Önemli olan süt de yapması helvanın faydasu oldugunu duydugum icin alicam sekerli olsun bjsey olmaz sekerim yok 😂