Taze Nasıl gidiyor ben mi çok zorlanıyorum anlamadım çok kötü kaşınıyrm geceleri kesinlikle uyuyamiyrm şuan 32 haftamdayim nasıl devam edecek bilemiyorum siz ne durumdasnz
KzeynepCT Taze aynı durum geceleri uyku yok sürekli tuvalet isteğide var ödemden bahsetmiyorum bile 🤦🏽♀️ 31 haftalığız bizde sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏼
gamzecgr Taze 23 haftalık çift yumurta ikizi benim de karnım erken büyüdüğü için o çok zorluyor cildim de kuru sürekli krem sürmeme rağmen çatlıyor ve kaşındırıyor göbek deliğimden yukarısı geriliyor yırtılcak gibi😪
Ozlm_31 Taze cuma günü 30 haftalık oluyoruz çift yumurta ikizi kızlarımla çok zor geçiyor nefes alamiyorum biri midemde oynuyor biri aşağıda yemek yiyemiyorum yürürken canım acıyor nasl zaman geçecek bilmiyorum
elifsen 27 olacağım yarın. Tek sıkıntım gece rahat nefes alamıyorum ve sırtım ağrıyor. Herkeste farklı olabiliyor ama
Ayce09 Taze 29+6 dayız tekmeleri güçlendi baya şuan herşey iyi gidiyor böyle devam eder en kötü 34 görürüm inşallah diye dua ediyorum, karaciğer enzimlerine baktırın isterseniz kaşıntı yaparmış
Taze Ayce09 üç farklı doktura gittim hepsi ayrı ayrı ilaç verdim hiç bir faydasini görmedim 😭1 aydır geceleri neredeyse hiç c uyuyamiyrm kasintidan 🤕