Bgm_i 28-subat ben trendyoldan Paris Stylo anne bebek çantası sipariş etmiştim. Çok kullanışlı çok sevdim
Hzzz 28-subat cok fazla arastirdim öncelikle sağlamlığı ve kullanım açısından kolaylığı onemliydi benim icin gunluk cantalarimda bile icinde duzenleyici kullanmaya calisirim.En sonunda buna karar verdik amazondan aldık yorumlar cok cok iyi ve dedikleri kadar var hem kız hem erkek bebek icin kullanilir hemde seyehatlerde daha cok esya koyabilmek acisindan tercih sebebimdi
Merve2016 3 sene önce ki doğumum da bayb bağ çanta almıştım hala onu kullanıyorum 3. Çocuk içinde onu kullanmaya devam edeceğim
28-subat Hzzz ya harikasınız gerçekten çok teşekkür ederim özenli cevabınız için , sosyal medyada övgü alan çok canta var ama tabi çoğu reklam için , kullanıp pişman olan da çok fazla var .. o yüzden burdan sormak istedim.. 🌸🌸
Xcbaby 28-subat Hzzz efsane çanta kesinlikle ben de bunu önermeye gelmiştim :) adamlar herseyi dusunmus anne icin anahtar askiligi bile var ondeki gözünde 😅
WiseMom Ben bunu kullanıyorum memnunum hacim olarak, çok tatlı bi görüntüsü de var. Milk&Moe yazarak aratabilirsiniz trendyoldan ama ben üçte biri fiyatına aldım. Bir de sırt çantası lazım mesleğim gereği bilgisayar koyabileceğim bişey de istiyorum Kaukkolara bakıyorum ama önerilere açığım🖐️ ![ https://mutluresim.com/images/2023/09/19/nYFPMu.png]