kbrincehasan NewMom___ aa hemde erkek mi bunlar iyi günlerin, Uyu uyuyabildiğin kadar sanki stok yapılıyormuş gibi, gezersin o kadar gezme bişey olur yatarsın o kadar yatma derler saçma salak bir ton laf ya
Derinnmom NewMom___ bana hep şey diyorlar “bunlar iyi günlerin sen bi de doğumu gör ölecek gibi olacaksın, hele bebek bi doğsun o zaman zorluğunu çekeceksin” çok kötü çokk
NewMom___ @000 ya emin ol karnı olana da karnın çok büyük gibi laflar ediyorlar olmayana da yani bu ne demek cekemiyolar fesat insanlar 😏
NewMom___ @2424aa uykunun şimdi tadını çıkart gibi lafı herkese diyorlar sanırım yorumlarda çok denilmiş sanki bizler bilmiyoruz da sanki herkes aynı da aman işte torba değil ki hepsinin ağzını buzesin 😬
NewMom___ @Vandb siz bakacaksınız da boş boş konuşuyorsunuz diyceksin yaptıysam ben yaptım ben bakicam size mi düştü derdi tasası ayyy ne tip insanlar varya her hamileye yapılıyormuş bu gereksiz saçmalıklar
Snmygtkvnc Şu an 2. Ye hamileyim 1 oğlum var cinsiyetinin 2.kez erkek olduğunu öğrenenler aa olsun oda evlat gibi beni teselli eden cümleler kuruyorlar sinir oluyorum, birde bunlar iyi günlerin doğumdan sonra işin çok zor direk moral bozmaya yönelik cümleler 😞
Kader_sezer NewMom___ kendim şuan zayıfım biraz çok ye cocukta kilo alsin karnin niye çikmamis Şuna dokunursan cocukta şu leke olur yok çocuk şöyle olur Şimdi uyu çocuk dogunca uyuyamazsin Hastaneden çıkınca kayınvalide gile gitmem lazimmis bende evim varken niye gidiyim dedim Vs vs.. bitmeyen dırdırlar
Petekcee NewMom___ henüz yeni hamileyim ama anam milletin hiç çenesi durmaz hadi hamilelik geçirmiş veya seninle aynı anda hamile kalıp o hormonal değişikliği yaşayan birileri olsa neyse evli bile olmayan insan ay ayağa kalkma aman evini bok götürsün temizlik yapma şunu yeme bunu yeme biraz basenlerin çıkmış sanki çirkinleşmişsin kesin kız olacak yüzüne bir çirkinlik gelmiş işte yok yüzün sivilce dökmüş ne kadar uyuyorsun işte başka aman çok şey alma hediye gelir şunları yazarken bile ruhum sıkıldı bence bunlar resmen zorbalık. Akıl aldığımız yok sorduğumuz yok ama herkesin bir fikri var özellikle en yakın arkadaşım ne demişti biliyor musunuz daha bebeği öğreneli 2 gün olmuştu 5 haftalıktı aaay petek kesin senin iç karnın çok dar kilo alacaksın veremeyeceksin gibime geliyor bana öyle bir his geldi diyor. Doktor musun müneccim misin acaba
Cansusnr EmreBeyiBeklerken Ne alakası var benim bebeğim de erkek 1aylık tam tersi çok kilo aldım bebegimde 3500 doğdu 🤣