Tugbazdmr NewMom___ doğru yani ki herkesin aynı olacak diye bir şey yok millet hep olumsuza yönlendiriyor 19 gün oldu doğum yapalı hem spinal hem genel anestezi aldım hiçte bel ağrım yok hamilelikte de bel ağrım olmadı yani 😂
eda9616 NewMom___ kendi kötü anlarını anlatmalarını. Benim de şöyle olmuştu ama düştü. Ben de şöyle sezaryan yaptım ama çok kötü oldum. İyi bir şey diyen yok. Artık duymamazlıktan geliyorum
Hirali NewMom___ kimse ise guce yardim etmez ama yerden mendil kaldirsam yapma bebek kordondan cikar derler
Heidihat NewMom___ 3.ye hamileyim bazı kısım kişiler iyi cesaret, yanlışlıkla mi,nasıl zorlancaksin,(ben cevap olarak kendime guvenmesem bakabilecegime yapabilecegime yapmazdım diyorum )
Elenor NewMom___ kayınvalidem! Bu çok arabaya biniyor çocuk arabacı olacak hep arabada gezmek isteyecek demişti!
Cigerekacankedituyu Elenor 37. Haftaya kadar çalıştım,o yüzden her gün arabadaydım. Bebemin arabadan inmemesi gerek o zaman andjjsjsj arabada durmuyor ama nys.
Anne1__ NewMom___ bu daha iyi günlerin sen bide doğunca gör bunu söylemeyen kalmadı yani abi bebek benim bebeğim onu sabırsızlıkla bekliyorum böyle hevesli hevesli anlatıyorum şimdi tabi böyle dersin doğunca 2 günde bıkar yardım istersin falan deniliyor saçmalık 😡
LavinsMom NewMom___ simdi cok kilo almamissin ama merak etme bir iki haftaya kalmaz nasil sisiceksin bak gor. Ozel pahali devletde dogur. (Sanki parasini kendileri veriyor) Birde benim gozlerim cok zayif baska saglik sorunlarimda var onun icin sezeryan yapilacakmis bunu bile bile “yaa normal dogumu dene belki olur. en iyisi o . Keske normal dogursan” Anlamiyorum ikiside dogum deyilmi sezeryan anormal mi oluyormus. Doktor olmus hepsi.
Yazgulu62 Tugbazdmr yüzün neden öyleee lekeli cok kotu olmuss kalcaların cok buyumus karnın kucuk 8 aylık degıl gıbı uyu sonra uyuyamıcaksın sankı suan uyuyabılıyorum da
Nurr29 Tugbazdmr yaaa siz doğurdunuz muu çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah bebişiniz🌸darısı bana
NewMom___ @Anne1__ sanki çocuk çok kötü birşeymiş gibi bahsediliyor yapmadan önce de yapsana niye bekliyorsun ediyosun gibi sacma sapan yapınca da böyle mal mal konuşmalar ya sizene o yaparkende sana sormadı yapmadığı zamanda kendi bebeği kendi büyütecek olan sen mi bakacaksin da konuşuyorsun
NewMom___ @Tugbazdmr tabi ki ama hamilelik hormonları dan dolayı takıyorsun da takıyorsun ben o yüzden kimseyle görüşmeye çalışıyorum zaten uzaktayım konuştuğum kişilerde genelde hamile arkadaşlarım ya da çocuğu olan ama bilinçli kişiler
Anonimmss NewMom___ kayinpederim çok biliyormuş gibi hiç birwey yemiyorsun çocuk sagliksiz olcak kilo almicak sanki bizimle yaşıyormuş gibi ne yiyip içtiğimi konuşuyor bu arada ben de çocuğumda gayet olması gerektiği kilodayiz bi terslik olsa doktorum der zaten buna ne oluyorsa
Mavii- Anonimmss Ayy kendi kayınpederim geldi aklıma. Oğlum 15 günlük felandı. Bize geldiklerinde gider odamda çocuğu emzirir gelirdim. Eşime falancanın gelini 30 dakika emziriyor karın 5 dakikada emzirip geliyor. Besliyemiyor çocuğu bir dahaki kontrole bende gidicem bakalım çocuk sağlıklı kilo alıyormuymuş. Hayır sanaaaneee yani ben aç bırakıyorum çocuk benim seni ne ilgilendirir.
8mucizem8 Esraekin- sezeryan da olsam annem bakıcak normalde olsam annem bakıcak kendilerine neymiş ki akıl verir gibi cahilce konuşmalarına tahammül edemiyorum artık susuyorum çünkü onlarla tartışmaya giremem kafamı yormama değmez gülüp geçiyorum bakalım hayırlısı neyse vaktiyle gelsinler de sağlıklı sıhatli başka bişey istemiyorum valla gerisi vızzz gelir tırısss gider görümce görmim ömrümce 💃💃💃😂