Sahrakurtt Betuss7 Ay benim de karnım belirgin olmuyor benim de komşum da karnın hiç belli değil bebeğin çok mu zayıf bilmem popon daha çıkmış gibi konuştu eşim de kadını baya bozdu abla dedi sen niye inceliyorsun karımın orasını burasını doktordan iyi mi bileceksin bebeğimiz sağlıklı da kocaman da olmuş sen düşünerek kendini çok yorma dedi 😂
EmreBeyiBeklerken 8mucizem8 napalim yani tarlaya hastane mi kuralım 🤣🤣 gerçekten bu kesim saçmalamaya başladı artık 🤦🤦 bana da aş ermiyorum diye laf ediyorlardı hiç bişey istemiyor bebek gelişmicek diye, bu hamileliğimde aş erdim aman isteği bitmiyor oldu adı 🤷
8mucizem8 EmreBeyiBeklerken şunu unutma kim olursa olsun insanoğlunu asla memnun edemezsin ve asla susmazlar insanoğlu nankördür şükür bilmez anca acaba ne tür eleştiri yapsamda ne tür çok bilmişlik yapsamda moral bozsam kafasındalar
EmreBeyiBeklerken Aybarssmom_ evet evet 🤣🤣 bize anca yaprak dökümü deki Tahsin çıkar asgsdahsjdhdhd 😂😂😂
Beggg Betuss7 eşimin halası karnım küçük diye parmak bebek mi geliyor demişti😅😅 33 haftada 2458 gramdı bebişim doktor hatta fazla bile diyor şu an 34 haftalığız. Herkesin karnı kocaman olacak diye bir kural varmış gibi davranıyorlar cahillik işte😅
Caglaaats NewMom___ valla benim çirkefliğimi bildiklerinden midir bilinmez hiç kimsenin hiçbir lafına maruz kalmadım 🤣
e_blue_sky_a NewMom___ kedine bakma bebeğin kedine benzer. Test olup durma bebek zarar görür. Öğlene kadar uyuma bebek açlıktan ölür karnında. Yanağında sivilce çıkmış okuyalım. Saçını kestirme dogurunca kesersin. Hamile iken soğuk su içme.
EmreBeyiBeklerken 8mucizem8 ah bacım ahh evlat bile ne yaparsan yap mutlu olmuyor ki, başkaları mutlu olsun 🤷 kimseyi takmamak gerek şu hayatta, kendin mutluysan gerisini salla gitsin 😅
NewMom___ @Betuss7 ayyy kötü kadın öyle de denmez ya kiminin iç karnı geniş oluyor kiminin olmuyor bunlar gayet normal şeyler ama anlayana işte 🥺
NewMom___ @Tugbazdmr ya ama biliyoruz zaten olacakları bunları demeleri uyuz ediyor daha erken haftalardaydım ay ilerde bel ağrın olacak o kadar zor ki dedi kadın arkadaşta dedi ki niye öyle diyosun korkutmasana dedi 😏
Tugbazdmr NewMom___ doğru yani ki herkesin aynı olacak diye bir şey yok millet hep olumsuza yönlendiriyor 19 gün oldu doğum yapalı hem spinal hem genel anestezi aldım hiçte bel ağrım yok hamilelikte de bel ağrım olmadı yani 😂
baybarsmom NewMom___ bide bunu söyleyen karşı apartmandaki komsum 😂 binalar o kadar yakın ki koltukta uzanırken şak diye bunu söyledi evin içine laf attı 😂😂
NewMom___ @e_blue_sky_a offf ne saçma sapan şeyler ya valla geçen arkadaşada biri diyor ki sakız çiğneme salyalı olur
Gamzeeeyurtkat NewMom___ maden suyu içtiğimi gören bi tanıdığım ayyyy sen soda mı içiyorsun diyip eşime sakın içmesine izin verme demişti eşimde neden diye sorduğunda içmesin çocuk içeride erir demişti 😂😂
NewMom___ @fizikcianne bende güzelliğini alır diye biliyorum da hani kızında olsa bunu yüzüne karşı da denilmez ya ay bir susmuyor bu insanlar
AyiPeddington NewMom___ karnın aşağı inmiş doğumun yakın herhalde ( benim karnım hep aşağıda olur ama hepte 40 haftayı bulurum) Guzellesmissin bebeğin erkekmi (hayır kız)😂 Saçlarını kestirme bebeğinin uzuvları eksik doğar ( koca bı yalann)