Selma2412- Derleryahani sanki ona fikrini soran oldu terbiyesiz hamile kadına söylenecek laflar mı bunlar 😪
Selma2412- 8mucizem8 sen devlette yaparsın deseydin canım haddini bilsin herkes parasını o veriyo sankı
happyhappy123 Aptal kaynanam ölmüş kocasının ismini koymadık diye bizim bulduğumuz isime ne saçma ne biçim isim demişti saçma dediği isimde Emir
seymasbal NewMom___ - -ayyyy karnın ne kadar şişmişşşşşş 🙄 -uzanma bagların kopar -bebeğe erkenden kıyafet alma uğursuzluk derler uyu sonra uyuyamazsın -destekcin olacak mı gibi gibi saçma sapan sözler 😒
erdmdml NewMom___ görümcemde bana senin zaten kalp rahatsızlığın var seni direk sezeryana alırlar demişti 5 haftalık hamileydim
Bllackrosie NewMom___ bunlar iyi günlerin uyuyabildiğin kadar uyu sonra uyku göremiceksin. Gezme devri bitti artık hamilesin otur oturduğun yerde. Çocuk olması kolay mı. Bulantım var diyede demedik bırakılmadı. Çocuk isterken düşünücektin. Fedakar olucaksın artık ayy düşündükçe artıyor. (Bunları en çok annem söylüyor🙄)
daiyslove NewMom___ çok uyursan bebekte uykucu olur bebek anne karnında az hareket ediyorsa tembel olur gibi gibi bir sürü 😁
Egeminannesi NewMom___ kayısı yeme çocuk çilli olur şeftali yeme çocuk kıllı olur ,😁😁😁 daha saçması varssa ekleyin😅😅😅
Yenibirannee Egeminannesi ilk gebeligimde canim sadece seftali istemisti. Kızımin kaslari ve saclari bitişikti resmen 😁😁😁 ama benim icin hayran kalinasi bir guzellikteydi hahahaha suan fark ediyorum cok tüylü ve cirkin olduğunu 🤣🤣🤣
Mavii- Egeminannesi Oğlumda çok limon yiyordum. Hatta kabuklarıyla yiyordum , ekmek arası yapmışlığım bile var. Çok limon yeme çocuk erir demişlerdi 😁
Dynbfofrt NewMom___ doğumdan sonra veremediğim kilolara yine mi hamilesin sözleri sinir bozucuydu bende yeniden hamile kaldım😂😂😂
EmreBeyiBeklerken Minigiim-vebenn52 ben de kilo almadım diye kesin erkek diyorlar 😂 tamam erkek evet ama kilo almamamla ne alakası var acaba 😅
Cansusnr EmreBeyiBeklerken Ne alakası var benim bebeğim de erkek 1aylık tam tersi çok kilo aldım bebegimde 3500 doğdu 🤣
8mucizem8 EmreBeyiBeklerken evet eskiden tarlada doğum yapıyorlarmış öyle diyor 😂😂😂 Ülkenin gelişmesini de istemiyorlar
EmreBeyiBeklerken Tugbazdmr şimdinin kıymetini bil bunlar daha iyi günlerin 😜😜😜😜😜😜😜 (şaka tabii ki, her dönemin ayrı kolaylığı ama o kadar da zorluğu var, ama her yaşları ayrı kıymetli her birinin kıymetini ayrı ayrı bilmek gerek 🌸)
EmreBeyiBeklerken Aybarssmom_ ben yabancı dizi izliyordum bana veya eşime hiç benzemeyen bir yabancı oyuncuya mı benzeyecek şimdi oğlum 🤣🤣🤣
EmreBeyiBeklerken Aslanmommm gel sana yapayım o zaman deseydin 😂😂 kocamla aramdaki ilişkiden kime ne ayol herkes her şeye ne meraklı yaa🤦🤦
EmreBeyiBeklerken 8mucizem8 napalim yani tarlaya hastane mi kuralım 🤣🤣 gerçekten bu kesim saçmalamaya başladı artık 🤦🤦 bana da aş ermiyorum diye laf ediyorlardı hiç bişey istemiyor bebek gelişmicek diye, bu hamileliğimde aş erdim aman isteği bitmiyor oldu adı 🤷
EmreBeyiBeklerken Aybarssmom_ evet evet 🤣🤣 bize anca yaprak dökümü deki Tahsin çıkar asgsdahsjdhdhd 😂😂😂
December Betuss7 bana da oyle diyorlar o yuzden korkuyla kendimi hastaneye attım. Karnım küçük ama çocuk bir buçuk hafta ileride görünüyor ultrasona göre. Böylelerinden nefret ediyorum.