Hlimee Bende yarın kontrole gideceğim klomen kullandım bugün bitiyor cuma gel dedi bakalım İstediğimiz gibi olur umarım 😌 Haftasonuna geliyor ya gelişme varsa acil de yaparlar mı aşılamayı acaba
Fatmabaz1204 mucizeolsunn senin kaç gün oldu aşılama yapalı ben çok sabırsızlanıyorum cumartesi test yapmayı düşünüyorum
mucizeolsunn Fatmabaz1204 10 gün oldu bende sabırsımız ama beklemek istiyorum biraz daha test yaptınız mı siz
Fatmabaz1204 Alottawarmheart amin canım allah razı olsun ne kadar çok tedavi gören var allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Fatmabaz1204 mucizeolsunn yaptım başta birşey çıkmadı bende bırakıp uyumaya gitim sonra birdaha baktım dağılmış çizgi vardı bende kuruma çizgisidir dedim 3 yada 4 gün sonra tekrar yaparım
mucizeolsunn Fatmabaz1204 yok yapmadım daha 13.gün yapmayı düşünüyorum belirti olarak da göğüs hassasiyeti var sadece ara sıra kasık ağrısı bide
Fatmabaz1204 mucizeolsunn 11 gün yaptım benim doktorum ne zaman sonuçun beli olucağını söylemedi sizin ki bir bilgi Verdi mi
mucizeolsunn Fatmabaz1204 adet olmazsan test verebilirsin dedi adetime de 5 gün felan var yaptığın testi atsana belki bende görürüm çizgiyi inşallah güzel haberleri alırız
mucizeolsunn Fatmabaz1204 aynı benim de öyle ama çok fazla değil o yüzden ümitlenemiyorum bi türlü sanki belirti yok gibi