Alottawarmheart Arkadaşlar merhaba bugün kontrol de 2 yumurta oluşmuş doktorum salı öğlene doğru çatlatma iğnesi yap dedi ama aşılama perşembe 13.30 14.00 arası olacak kafama takıldı iğneden 48 saat sonra aşılama olacak ve yumurtalar da 19 mm ve 17 mm siz ne zaman ve kaç mm de çatlatma iğnesi vurdunuz aşılamanız kaç saat sonra oldu
fgeb-omrum Alottawarmheart bende geçen hafta perşembe günü aşılama oldum 4 yumurtam vardı 20-19-16-11mm iğneyi Çarşamba öğlen vurdum Perşembe öğlen de aşılama yaptılar. Herkese değişik yapıyorlar genelde 36 sonra diye biliyodum bana da 26 saat sonra yaptılar. Neye göre karsr veriyorlar hiç bilmiyorum çok saçma. İnşallah tutar kötü düşünmeyelim
mmomssss Alottawarmheart Bende kontrole ilk gittiğimde biri 18,5 mm biri 17,7 mm biri 16 falandı canım banada gece vurdurtmuştu. Yani 36 saat içinde olmustum
AleynaResul Alottawarmheart tam 2 tane yumurtam 20 mm olmuştu o günün akşamı saat 9 da iğnemi vurulmamı söylemişti doktor vuruldum çatlama süresinden emin değilim hatırlamıyorum şu an ama tabi tutmadı benim hatta kist oluştu 24 gün sonra regli oldum hamilelik belirtileri gördüğüm halde ve pozitif testler gördüğüm halde adetten sonra yumurta takibi yaptı doktorum öyle hamile kaldım yani hiç gerek yokmuş bunlara bazen çatlama gününüz tutmayabiliyormuş şimdi 24+1 olduk bile 😊
Fatmabaz1204 Bende çarsamba günü aşılama oldum benim 18 mm yumurtam vardı catlatma iğnesinden 36 ile 40 saat arası yapıldı aşılamam 48 saat ilk kez duyuyorum normalde 36 saat sonra çatlar yumurta
fgeb-omrum Fatmabaz1204 bende Perşembe günü oldum yakınız sizinle 🤗 nasıl gidiyor kasık ağrınız felan var mı bende sadece gaz sancısı var bide hapşurunca felan çok fena ağrı giriyor kasıklarıma bu kadar
Alottawarmheart Fatmabaz1204 zaten yumurta 36 saatte çatlayıp tüplere gelecek aşılama da yumurta tüpe geldikten 12 saat sonra olacak güvenemedim , bende akşam yapmaya karar verdim çatlatma iğnesini 4 5 saat oynayabilir diyor bir sürü doktor dinledim , böylece aşılamam yumurta tüpe geldikten 4 saat sonra falan olmuş olacak canım
Alottawarmheart fgeb-omrum ben hiç kötü düşünmüyorum yavrum Allahım izniyle olacak inanıyorum, daha aşılama olmadan önce de dikkat ediyorum yediğime içtiğime yabaş hareket ediyorum falan inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Alottawarmheart fgeb-omrum 26 olabilir bence yavrum zaten spermler 72 saate kadar hayatta kalıyor e yumurta zaten 12 24 saat falan senin buluşurlar tüpte , bnm ki 48 saat zaten 12 saat geçiyor tüpe gelmiş oluyo e 24 saat canlı kalma garantisi yok 🥹 Ahh ahh yüce Rabbim yaptığımız hesaplara bak 🤣 Halbuki sadece senin OL demene bakıyor herşey 🩷😇 inşallah duayla şükürle inançla olacak ben inanıyorum Rabbim yardımcımız olsun
Alottawarmheart fgeb-omrum maşallah canım inşallah sağlıkla gebe kalırsın ve bende aynı şekilde 🩷 ben yarın iğneyi vurucam şu sn bi sıkıntım yok bakalım ama işte kafama takıldı herkes 36 saat sonra olmuş aşılama bnm 48 olacak doktorun dediğine göre o bemi şüpheye düşürdü
Fatmabaz1204 fgeb-omrum bende de gaz sancısı var ve kasıklarımda batmalar oluyor hakımızda hayırlısı olsun insallah ikimizinki de tutar
Alottawarmheart fgeb-omrum sen çalışıyor musun ben perşembe aşılamadan sonra 10 gün rapor isteyeceğim doktorumdan işim stresli bütün gün ayakta çalışıyorum satış danışmanıyım ben gergin ortam müşteriler falan evde olmak istedim
fgeb-omrum Alottawarmheart beni de erken olmak şüpheye düşürmüştü ama doktorların vardır bi bildiği diyerek gittim. Sen yinede söyleyebilirsin 36 saat sonra olmuyor muydu diye. Ama öyle olursa da kafana takıl üzülme olacağı varsa her türlü oluyor
bytr66 Fatmabaz1204 evet belirtilerimiz ayni gaz cok var sebebini bilemedim adet olcam die korkmaktayi.
Alottawarmheart Fatmabaz1204 asistanına sordurdum sıkıntı yok dedi canım , ama zaten yumurtlama da yumurta 12 24 saat arası canlı kalıyor doktorun bana aşılama yapacağı saatte zaten yumurta 12 saat önce tüplere gelmiş olacak ben akşam yapmaya karar verdim iğneyi İnşallah sıkıntı olmaz , gece 10 da bile yapsam ben aşılama olana kadar yine 5 saat önce tüpe gelmiş olacak yumurtalar
Alottawarmheart Fatmabaz1204 daha önce bir tüp bebek denemem var onda da mesela 36. Saatte yumurtalar toplanmıştı ben kendim 3 adet çatlatma iğnesi vurmuştum kendime 1 ovitral 2 gonapeptit hayırlısı artık
fgeb-omrum bytr66 aynen bende kasık ağrısı yaşamıyorum ama gaz fena ağrı yapıyor hiç böyle olmamıştı. İnşallah tutar ya bugün 7.gün beklemek çok zor
fgeb-omrum Alottawarmheart amin inşallah bende bir gün olacağına inanıyorum inşallah en kısa zamanda olur da bizi daha fazla bekletmez 🤗
fgeb-omrum Alottawarmheart yok canım çalışmıyorum aşılama olunca da 2 gün yattım çok kalkmadım yemeği bulaşığı işleri felan hep eşim yaptı. Şimdi de çok yormuyorum kendimi sadece yemek yapıyorum dikkat etmekte fayda var bana hemşire kuruyemiş çok ye dedi onlara sende dikkat et beslenme de önemli. İşin zorsa biraz gitmesen iyi olur yani
Fatmabaz1204 Alottawarmheart allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşalla çok sitresli ve zor bir süreç
Alottawarmheart mmomssss bende öyle yapacağım nasip artık Rabbim ol derse olacak gecen sefer transferimde yapmadığım herşeyi yapıyorum şu an , daha çok dualar daha çok zikirler ,namaz , inşallah hayırlısıyla olur , çok inanıyorum
Alottawarmheart Fatmabaz1204 amin canım amin en güzeli en hayırlısı en sağlıklı yoldan bizleri bulsun inşallah Rabbim bizi üzmeden nasip etsin inşallah
Alottawarmheart Fatmabaz1204 sağlıkla hayırlısıyla en güzeli seni ve bizleri bulsun inşallah canım , bazılarının kolayca sahip olup kıymet bilmediği şeyleri biz zor yoldan elde etmeye çalışıyoruz Rabbim emeklerimizin dularımızın karşılığını en hayırlısıyla bize geri döndürsün inşallah 😇🌸
Alottawarmheart AleynaResul maşalah canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🩷 ben 34 yaşımdayım 5 yıldır deniyoruz olmuyor şu an ki doktorum hareketli sperm sayısı normal gebeliğe engel dedi o yüzden yaptırıcam gecen sene bi başarısız tüp bebek denemem var , o zman maddi durumumuz elverişli bi dönemdi aşılama ile zaman kaybetmeyelim dedik olmadı , şimdi ilk defa aşılamadan başlamak istedim nasip inşallah
AleynaResul Alottawarmheart benimde 5 sene olmadı çocuğum eşimde falan sorun çıkmadı benimde bende ilk defa yaptırdım tutmayınca kendi kendine olsun istedim meğer yumurtlamam normal ama çatlama günüm tutmuyormuş alt muayene ile takip etti kamerayla bi hafta çatlamak üzere dediği gün çatlamış 😊Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah 🩷
mmomssss Alottawarmheart Rabbim en yakın zamanda seni ve isteyen herkesi hayırlı haberlerle sevindirsin canım🌸🤲🏻 benimde 15. Günüm bugün aşılamada çok şükür pozitifi gördüm. Her zaman böyle pozitif ol gerçekten inandığında oluyor. Benim ilk aşılamam ve tek tüplüyüm çok şükür ilkinde tuttu🤲🏻