rabisskocc Betuss7 ama valla öyle annem olsun babam olsun eşim falan hepsi kız olacak gibi hissediyor acaba hepsine cinsiyet sorup videomu çeksem bebeğime de anı olur🤣🤣
Betuss7 rabisskocc oy maşallah 🧿 🥰 ben 11 hastalıkken öğrenmiştim de kese şeklinden biliyordum zaten kızımda da oğlumda da söyledim ben cinsiyetleri bu diye 😁
rabisskocc Betuss7 o zaman seni buluşan burdan keseyi atıcam sana 🤣🤣bak yorum yap😃 özelde arkadaşım 12 haftalıkken baktırıyor erkek diyorlar 16 haftalıkken devlette de kız diyorlar 8 aylık oldu hala kız😂 yanlış olabiliyormuş ama sana bi güvendim😂
babymomy_ rabisskocc valla normalde çok çay içen biriydim ilk 3 ay çay, kahveden tiksindim asla içemedim. 3. Aydan sonra içmeye başladım. Ama gebeliğin başından beri balıktan tiksindim maalesef hala yiyemiyorum 38. Haftadayım 😄
rabisskocc Betuss7 atıyım mı buraya 6 haftalıkken ilk kalp atışlarını duyunca almıştım başka gitmedim kontrole😂
Betuss7 rabisskocc kuzum kesene baktım tahmin de ettim ama önemli olan 10 haftada olan ultrason bana yarın gittiğinde aldığın ultrason kağıdını da atabilir misin 😋
Meeryem rabisskocc hamileligimin 10.haftasinda akvaryumumdaki baliklarm migdemi bulandirmisti gercekten cok sacma ama gercekten migdem kotu oldu ve kahvalti yapamadim
rabisskocc Meeryem amannn kız ne alaka akvaryumda ki🤣 ben evde kedi bakıyorum onun kokusu midemi bulandırmıyor🤣
rabisskocc Betuss7 kız banada söyle uyuyamam heyecandan İnan 🤣🤣 cuma günü randevum gidiyim hemen atcam sana
Senatr Betuss7 inşallah fotoğraf yüklenirse bana da tahmin yapar mısınız rica etsem çok merak ediyorum
Meeryem rabisskocc sadece anlikti gecti ama bilmiyorum gercekten o baliklarin gorunumu beni benden almisti neyseki suan gayet iyiyiz 😅😅😅
Betuss7 rabisskocc kuzum kese şekli erkek ama en net 10 hafta ve 12 hafta bakılan kesede söyleniyor 😅
rabisskocc Betuss7 anamm benn feryat figan 😂😂ben kızım olur diyene anneme 40ına elbise seçtirdim ya bugünnn ay anamm🤣🤣