Kara-Aras rabisskocc peki aranızda hiç peynir ekmek aşeren varmı🤣🤣🤣🤣 peynir ekmekle uyuyup uyanasım var kızlar
rabisskocc Kara-Aras ah ben ben bide domates suyu akıtıyorum içine çok güzel oluyor tost gibi ahahahaha
Elfselm AselinAnnesi12 Türk kahvesinden kokusundan bende çok soğudum günlük 2-3 fincan içerdim herkes çok şaşırıyordu ama şuan geçti 5. Ayımı doldurmak üzereyim birkaç günde bir içesim geliyor
Petekcee rabisskocc sudan midem bulanıyor kendimi takip ediyorum mesela sıvı çoğu şey bulantı yapıyor özellikle su 🤢 (9+4)
tgbadlgzr rabisskocc hamileliğimin başında uni baby bebek şampuanının kokusu midemi bulandırmıştı şuan bulantılarım geçti ama onu koklayınca hala middm bulanır 😂
NareHaci rabisskocc çay ekmek herşey midemi bulandırıyordu. Çok çay içen birisiydim hamilelikte bıraktlm🥹
rabisskocc Betuss7 teşekkür ederim canım💙🧿 kendimi kıza hazırlanırken senin erkek demen çok iyi oldu böyle bi tuhaf hissettim kız hayal etmiştim hep çünkü😂 ama gayet sağlıklı gözüküyor bebiş iki hafta sonra da ikili taramaya giricez inşallah kötü birşey çıkmaz🥹
hande777 Banyo sırasında oluşan buhar😇 kapı açık banyo yapıyorum. Eşim banyodan çıktıktan sonra kapı pencere açıyor havalandırıyor buhar geçince bana haber veriyor 😂😂😬