Kvrck-123 rabisskocc kocam 🙈 Çok ilginç gelecek ama kokuyor gibi yanına yanaşamiyorum ahahahaha neyse ki azaldı çok şükür.
Gayee16 Kvrck-123 of aynı durum neyse ki yalnız değilim ona belli etmemeye çalışıyorum ama yanımda oturmasını bile istemiyorum 🥹
Gayee16 rabisskocc türk kahvesi için ölen ben şuan yanımda biri içse midem bulanıyor sigara ayrı bi olay ve yumuşatıcı Allahım yok böyle bi tiksinme 🤮
Birannebebek rabisskocc İki şey var biri uyurken eşimin nefesi yüzüme gelince İkinci daha önce kabak pişirdiğim tencereyi görünce
Sibelnogma Birannebebek yalnız değilşim 🥹 5 aydır bir kere kusmadım sabah nefesi çarptı yüzüme napacagımı şaşırdım öğüt öğür zor kaçtım oda garibim noldu diyor sırtıma vuruyor 😂😂
Kvrck-123 Gayee16 Ben söyledim valla ahahahahaha bayağı da güldük sonra çok üzgün olduğumu hamilelikten dolayı olduğunu da belirttim üçüncü ayima gireceğim nasipse çok şükür azaldı geçti bile.
nisanne domates salatalık turşu yumurta makarna çay kahve salça kısaca neredeyse her şey ama ennn garibi turuncu renk insan renkten tiksinir mi turuncu renk bişey görünce öğüresim geliyor 😪😪😪
Sirinnn rabisskocc Çok şükür 16+2deyiz bizde fakat hamileliğimin başından bu yana hiç bir şekilde tiksinti, mide bulantısı ve koku hassasiyeti vs hiç biri olmadı. Bebişim beni zorlamıyor. 😊
rabisskocc Sirinnn ah çok iyi bir daha hamile kalırsam acaba onda neler yaşarım 😂😂merak ediyorum şimdiden
Sibelnogma rabisskocc Kızıma hamileyim ve hamileliğimin başından beri hiç birseyden tiksinmedim iğrenmedim. Sadece ihtaşsız kaldım kilo verdim. Ama onun dışında eşimden neden bilmiyorum normalde hiçbirseyi gözüme basmamasından rağmen eşimden iğrenir oldum neden bilmiyorum çok tuhaf 🥺
Birannebebek Sibelnogma 😂😂😂😂😂 çok iyi ama ilk kusmam bacağımda yatıyordu portakal soyarken öğürmeye başlayınca korktu
Gayee16 Kvrck-123 ay bende 1 haftamız kaldı benim eşimde farkında ama ikimizde birbirimize çaktırmıyoruz 😂😂
123oznr rabisskocc su içmekten su midemi bulandırıyor yemek yemek midemi bulandırıyor 15+4 günlüğüz 😂
Tgcmmy 123oznr hamileliğin ilk başlarında ben de sudan çok tiksinmiştim zorla içiyordum inşallah geçer sizinki de
Ruru4116 rabisskocc çekirdek ne kokusuna ne tadına off hala midem bulanıyor düşüncesi bile yetiyor resmen tiksindim. 24 haftayı tamamladık bu arada. Hala etkisi ayni
Nnoktaa rabisskocc şey bu soruya farklı bir cevap verebiliyor muyum? 😁 Midemi bulandıran saçma şeyler denilince aklıma bi tek cahiller geliyor da.. 😅😬🤣🤓
Tgcmmy rabisskocc bana en çok sabun kokuyor denemediğim kalmadı sıvısından katısına doğalından hacı şakirine kadar ilk başta tamam iyi diyorum kullandıkça o da kokuyor 😞ve ellerimi de çok sık yıkarım benim için biraz zor oluyor en spesifik ve beklemediğim bu oldu
Feri123 rabisskocc daha yeni zamanlarda herşeyden tiksinirdim kokudan yemek yapamazdim su bile kokardı bana icemedigim için susuz kalmıştım baya serum falan yemiştim ,19 haftalık olduk hala koku sorunu var maalesef dolap dahil herşey kokuyor