Minellam Kızlar uygulamaya göre son 11 gün grip olmam dışında ağrı sancı yok bakalım ne zaman gelecek sizin şafaklar kaç kızlar
Gulsen54 Minellam Benim de 13 gün kaldı artı soğuk algınlığı öksürük dediğiniz gibi şuan ağrı sancı yok bakalım 😅
cokkasmabeabi Minellam son 15 ve doğmuyor çok sıkıldım 😂 agrım sancım da doktor her şeyi iyi diyince kesildi
AyiPeddington Minigiim-vebenn52 dersin dersin. Şafak sayılarını okurken kıskanırdim resmen millet son 10 falan yazdıkca. Benimki 190, 150 falan oluyordu. Öyle bi zaman geciyorki şu an 49 günüm kaldı benimde. Hala bekliyorum 10 lu rakamlara düşmeyi ama umud geldi artık 😂
Heyecanlbkleys Tayyibe42 benim de 11 kızlar bu kadar hareketli olup gelmemekte ısrarcı bir paşam var 😂
Zumra_elif61 Uygulama 23 dio ama 11-12 sonra falan doğurmayı düşünüyorum erken tehliken var yat dediler bebekte doğmayı unuttu sanırsam 😃😃 kaburgalarımı çok ağrıtıo bağlıkla doğsun istiyorum 🥰🥰
Sinem36 Çevremdekiler acaba erkek mi die yorumlar yapmaya başladı erkek bebek geç gelirmiş sizcede çok saçma değil mi 🤣🤣🤣🤣🤣