Ball1sf Arkadaşlar sizde oluyor mu bilmiyorum ama gece olduğunda özellikle bacaklarımda kaşıntı oluyor hiç bir şey yok kolonya sürüyorum yıkıyorum ama genede geçmiyor ama gündüz hiç kaşıntı yok bunun sebebi ne olabilir ki
Birrrcan Ball1sf 1 aydır yaşıyorum başlarda bende de hafiftendi sonra geceleri uyutmuyor artık kuru kasintiydi başlarda şimdi ise aetik kaşınmaktan vücudum yara içinde kalmış kanıyor çok kötüyüm inşallah sizin uzun süreli olmaz kan verdim temiz çıktı
KuzeyinAnnesi10 Ball1sf hamilelikte oluyor dolaşımdan kaynaklı soğuk su iyi gelir bacakalriniza biraz soğuk suda tutun rahatlar doğumdan sonra da oluyor malesef canım ılac veriyor doktor bi sor istersen ama soğuk duş ve buz iyi gelir
1kucukbaby Ball1sf aynısını 2 ay yaşadım ilaçlar işe yaramadı tek çaresi doğum ben doğumdan sonra rahatladım
Ball1sf Birrrcan 23 haftayım yaklaşık 2 haftadır böyle insanı çıldırtıyor İnternet araştırdım bir sürü şey yazıyor anlamadım
Kayaeliff Birrrcan uyuz olabılır bızde yaşıyoruz ve gecmıyor krem verdı doktor kokusu berbat dedıgın gıbı vücudum maf oldu yaradan artık
KuzeyinAnnesi10 Birrrcan hamilelikte oluyor bazıları doğumdan sonra başlıyor malesef soğuk bi duş al rahatlatır ama tutup çekme şu da dur biraz dolaşımdan kaynaklı canım kaşınan yere buz da koyanilriisn
Kayaeliff Ball1sf canım bende hamıleyım benımde kaşıntı vardı gıttım cıldıyeye uyuz gıbı düşün dedı çok felaket krem verdı ama yınde gecmedı kanda verdım birsey yok
Birrrcan Ball1sf benim 24 Haftamda başladı şu anda 32 oldum haka aynı derecede kaşıntı var ve uyuyamıyorum sabaha karşı uyuyakaliuotum
Ball1sf Kayaeliff peki neden gece neden bacaklar niye gündüz ve diğer yerlerde yok göğüs ve karın olsa büyüdükçe gerilme ve kaşıntı olur derim ama şuan sadece sağ bacak dizimin altı kaşıdıkça yanıyor uyku zaten uyuyamıyorum geceleri şimdi bu kaşıntılar çıktı 🤦♀️🤦♀️