Rumiks canım beş altı çok fazla doktoruma ilk gittiğimde sigara kullandığımı söylediğimde yani en az bir bir buçuk paket içerdim günde , söyledim ve bana bir sonraki geldiğinde 6 7 tane içiyorum diyeceksin sonra geldiğinde 2 3 ve bir hafta sonra tamamen sigarayı bıraktığını görücem dedi. Dediği şeyi bir hafta içinde kendimi zorlayarak yaptım ve ben burda aynı böyle post açmıştım altına gelen bir yorum beni çok etkilemişti… aniden sigara içmedim sigara içesim geldiğinde süt içtim çekirdek çitledim bir şekilde unutturdum kendime şimdi eşim gözümün önünde içse bile canım çekmiyor. kaç gündür sigara içemiyorum bu beni mutlu ediyor :) aniden iki üç e düşür günde sonra tek bir dalı sabah yarım akşam yarım iç ilaç gibi gerçekten etkisini çok göreceksin aniden miden bulanmaya başlayacak diye umuyorum. Düşün gözünün önünde bulundur bebeğin doğmuş ve sen onun ağzına sigara yakıp veriyorsun bunun olmasına izin vermeyeceğin gibi bunu bebeğine zorla yapma o iyiden kötüden anlamaz ki onu zararlı etkenlerden sen korumak zorundasın :) sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Allah 👼🏻💕