Merversin Kizlar iyi geceler Gündüz hiç olmayan karın ağrım nedense geceleri başlıyor . Gündüz lekelenmem kahverengi geceleri bildiğimiz kırmızı gibi yaşayan var mı acaba dertlessek biraz akşamları karın ağrım çok oluyor
rabisskocc Merversin bence mutlaka nasılsa yerleşme kanamasıdır deyip geçiştirip bu konunun üzerine yatma en ufak kanama lekelenme gibi bir durumda mutlaka bir doktora gidip görün bende bir defa kahverengi lekelenme oldu 7. Hafta da doktora gittim çok şükür yerleşme kanamasıymış ama ilk iki üç ay temkinli ol bence mutlaka doktora görün👼🏻
Merversin rabisskocc göründüm her problem olduğunda resim falan da atıyorum bu tür lekelenmeler normal dedi hep sadece karın ağrısı anlamsız geliyor bu kadar özellikle yemek yedikten sonra oluyor helek i akşamları
Merversin Maysa41 parça bile geldi ciğer seklinde sabah duşta doktor a gittik bebeğin durumu iyi kanama normal ama pıhtı normal değil dedi dinlenicem bol bol karın ağrım geçti kanama da kesildi sanırım günlerdir süren karın ağrım dan içerde biriken kandan oldu galiba
Maysa41 Merversin seni üzmek istemem ama normaldegil düşük olabilir benimde öyleydi kalkma tuvalet harici birisi sana bakabilirse