sahra_085 Arkadaşlar, 38+5. gündeyim. Bugün nişan sanırım kahverengi lekelenme oldu birkaç defa ve belirli aralıklarla. Nişandan ne kadar sonra doğum yaptınız?
MuazzezKara_ sahra_085 şimdi sancılarını ve suyunu takip et çok sıklaşırsa hastaneye git sağ Salim doğsun inşallah 🌸
Hilalum sahra_085 ben 40. Haftamdayim hala bir şey yok 🥺 hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah’ım 🧿
sahra_085 ctnaieeyz Ayyy amin inşallah 🙏🏻🍀 Gece tekrar nişan gelmiş. Bende ara ara gelmeye devam ediyor. Bugün takip edeceğim bakalım ağrım olacak mı 🤔
sahra_085 Hilalum inşallah sizin de benim de her şey kolayca olur da sağlıkla alırız kucağımıza 🙏🏻🙏🏻 Ben de hareketli olmaya çalışıyorum, her akşam ahududu yaprağı çayı içip hurma yiyorum ama şu ana kadar bir şey yoktu. Bakalım şimdi ne olacak
__mom1 Bence şimdi sıcak bi duşa gir bel bölgene karın bölgene sıcak su tut. Sonra eşinle ilişkiye gir ve yarın kalınca pilates topun varsa onla yoksa da çömelerek egzersiz yap
sahra_085 __mom1 Eşim yanımda değil ama dün gece yatmadan önce rutin pilates hareketlerimi yaptım şimdi de hareketlerime başladım🙏🏻
Sevde_ert Bende de dün aynısı oldum acile gittim ne olur ne olmaz diye doğum ufak ufak başlamış burda kalma yürüyüş yap tekrar kanaman olur suyun gelir direk gel dedi sancını takıp et dedi de şuan ben sancı hissetmiyorum inşallah bi an önce sağlıkla doğarlar
sahra_085 Sevde_ert Buraya nişan geldiği gün yazmıştım, 4 gün sonra doğum yaptım. Siz ne yaptınız? Doğum oldu mu?
ctnaieeyz sahra_085 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim adınıza bebişinizin güzel cennet kokusunu birde bizim yerimize çekin içinize ❤️
Sevde_ert sahra_085 yok bekliyorum hala 38+4 olduk hayırlı olsun sana da Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤍
sahra_085 Merveylmzz Nişandan önce sancım yoktu. Her gün yatmadan önce belirli pilates hareketleri yapıyordum zaten ve yarım saat yürüyüş. Sonrasında hareketleri ve yürüyüşü arttırdım. Sonra nişan geldi. Etkisi oldu diye düşünüyorum.
sahra_085 Merveylmzz Merve bir de nişanımın gelmesi 3-4 gün devam etti. Bir anda gelip bitmedi. Azar azar her gün geliyordu.
sahra_085 ctnaieeyz Çok çok teşekkür ederim. Bebeğinin doğmasını bekleyen tüm annelerin Rabbim yardımcısı olsun inşallah. 🙏🏻🙏🏻 Biz kadınlara doğum şekli ne olursa olsun büyük ve çok zorlu bir deneyim. Sağlıkla alır inşallah tüm anneler bebeğini kucağına♥️
sahra_085 Sevde_ert Amin canım inşallah, Rabbim yardımcın olsun, sağlıkla kucağına al inşallah sen de bebeğini 🙏🏻🍀
Merveylmzz sahra_085 Ayyy yeni gördüm Allah analı babalı büyütsün yavrunuz size mutluluk huzur getirsin inşallah. Darısı başımıza