Fatma_30 32 haftalık olup makat gelisli olan sonradan dönen bebkleriniz varmı varsa kaçıncı haftada döndü
Yyemus Fatma_30 aynı haftadayız ve benim bebiş çoook uzun zamandır hep aynı pozisyonda, makat geliş🤷 doktor bu haftadan sonra biraz zor dönmesi dedi bana ama belli olmaz bekleyelim görelim. Sağlıkla gelsinde elimizden bir şey gelmiyor
__mom1 Benim 31e kadar başken birden makat oldu. Sonra 32de tekrar döndü hala hareket edecek alanları olduğu için dönüyolar merak etme
__mom1 Fatma_30 dönüyor ya merak etme bi de youtube videolar var bebek döndürmek için istersen bi bak ama bence şuan erken doğuma daha var çünkü
palperol Fatma_30 benımkı 34de oyke oldugunu öğrendık 31 de normaldi. 35 de tekrar dondu asagıya da ınmış
Mlsfcr Fatma_30 31 de gittim makat gelişti 34te tekrar gittim dönmemişti doktor sezeryan için dosya açtı kızım rahatına düşkün galiba hiç dönecek gibi gelmiyor ilk gebeliğim bu arada
defneemom Fatma_30 22de hangi pozisyondaysa 38de de o pozisyondaydi:) makat gelmek istedi hanımefendı sezaryen oldum.🙃
defneemom Mlsfcr evet odaya çıkarıldım hemen sütüm geldi, çok hızlı toplarladım. hastaneden eve geldiğim gün temizlik yaptım:)