Birdadaskizi Azracagla bende aynı benim son 105 gün. Hap içemiyorum diye değerlerim düşmüş kolumu bile kaldırcak halim yok
Azracagla Birdadaskizi bende hap aşırı zor içiyorum kan ilacını arada da olsa içmeye çalışıyorum Allah yardımcımız olsun canım 🤲🏼🤲🏼
Betuss7 ardengunes aynı durumdayım ya aşırı heyecan var 2 çocuk ama hergün bakıyorum oh bir gün daha geçti diyorum
Sedefkitir Azracagla birincide basıma ne geleceğini bilmiyodum rahattım😅 bide arkamda kızım kalıyo o yüzden birazda genel zaten olmak istemiyorum uyanamam korkusu başladı nedense spinal düşünüyorum 🥰😅
Azracagla Sedefkitir benimde ilki spinaldi ama yinede kesilmek beni korkutuyor🤭 ama daha rahat bence genelden inşallah su gibi geçer doğumlarımız 🥰🤲🏼
Drunr Bende 2.Doğum 2. Sezeryan 2 hafta sonra. Rabbim hepimize kolaylık versin sağ Salim girip çıkalım bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
Drunr Diğer doğumum 3 yıl önceydi. Şimdi de bana doktor diyorki yapşıklık önleyici jel(6 bin lira) al sonrasında ağrın acın ve yapışıklığın olmaz diyor. Hiç duydunuz mu böyle bişey Tıpta adı ’adezyon bariyeri yaptırmak’ mış
Avril Azracagla Son 42 bizim de ama sanırım isteğe bağlı sezaryen olacağım öyle olursa son 30 falan işte 1 ay kaldı diyebiliriz 😀