Svgi06 Merhaba tek yumurta ikizine hamis olan anneler merak ettiğiniz tüm soruları konusa biliriz tecrübeyle sabit🌝
YigitHazal Svgi06 merhaba ben tek yumurta ikizlerime hamileyim 32.haftadayiz. şu aşamada en çok merak ettiğim şey kaçıncı haftada bebeklerinize kavuştunuz? Kaç kiloydular ? Kuvezde kaldılar mi ?
ikizannesi1201 YigitHazal ben 33+6 da doğum yaptım biri 2200 biri 2100dü. Sadece biri bir gece yoğunbakımda kaldı solunum sıkıntısı vardı diğerini de yanında tedbir amaçlı bir gece tuttular ve verdiler çok şükür 🙏🏻
Svgi06 YigitHazal merhaba ben 32+4te doğum yaptım sancılardan dolayı biri iki kilo doğdu 15 gün kuvezde yattı diğeri 1720 oda iki ay yattı şükür kavuştuk size tavsiyem ağır işten ve stresten mümkün mertebe uzak durun derim hiç birsey evlatdan daha kıymetli değil umarım sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder rabbim 🥰
Hsrt80 27.1 den bugün bebeklerimin kg fazla olduğunu suyuda fazla diye yatırdılar beni böyle olan b Varmı oldunuz mu
Svgi06 Miasmy62 instagram adresim tek yumurta ikizi anneler için sorulari cevaplıyorum orada iki ay hastane yoğun bakım serüvenimiz tecrübeyle sabit sorusu olan oradan ulaşa bilir burada aktif olmuyacagim🥰