OzlemC Devlet hastanesinde doğum yapanlara tek kişilik odalarda mı kalıyor ? Yani ben şimdi odayı süsleyip çikolata, serbet ikram etmek istiyorum bunlar için izin var mıdır boşa masraf yapmayayım ?
Elo__35 OzlemC bildiğim kadarıyla tek kişi kalmıyor hatta 3 kişi kalan bile oluyor aynı odada ve eşiniz sadece ziyaret saatinde girebiliyor onun dışında izin verilmiyor
Nur-- OzlemC ben sehir hastanesinde doğum yaptım tek kişilik odaydi. Şehir hastanelerinde 1 en fazla 2 kisilik odalar oluyor
imrnx OzlemC ben de devlette yapcam, burdakinde tek kişilikmiş odalar ama yine de ben hastaneyi değil evi süslemeyi düşünüyorum. şehire göre değişiyordur illaki odalar da
Selma2412- Elo__35 canım devlet hastanesinde refakatçi eşleri alıyorlar mı bilginiz var mı yoksa bayan mı olmak zorunda
Minikperi Oda süsletmeye devlette izin veriyolar mı bilmiyorum. Tek kişilik oda için belli bir ödeme yapıyorsunuz o da yer varsa. Yer yoksa 2 kişilik odalar oluyor genelde içeride de perde var iki taraf birbirini görmüyor.
Gamze_yildirim Minikperi ama aynı odada kaldığınız insan gerçekten saygılı biriis olması lazım ya benim kaldığım odadaki kadın ayy Allah bı daha göstermesin inşallah öyle insanları benim odada refakatçim (kayınvalidem) kendi annem kalmıştı eşim de her yarım saatte bir gelmişti odaya
Ddem Selma2412- bayan olmak zorunda eşiniz doğumdan sonra 5 10 dakika yanınızda oluyor sonrası sadece ziyaret saatinde gelebiliyor
Selma2412- Elo__35 eşimin yanımda olmasını daha cok isterdim canım ya sanırım özel hastanelerde farketmiyor refakatçi eşler kalabiliyorlar