Derinnmom 11-11 ben ara sıra yiyordum doktorum yeme dedi, onun yerine evde mısır patlatıp ye dedi öyle yapıyorum mecbur
Ebus2045 11-11 midye dışında her istediğimden azda olsa yedim doktorumda aynı şeyi söyledi canının istediğini abartmadan yiyebilirsin dedi şuan 36 haftalık hamileyim 2 kere falan yedim cips
Elo__35 11-11 bende yiyorum çok fazla yemiyorum ama ara sıra yiyorum hiçbirşey olmaz şimdiki doktorlar herşeyi abartıyor
11-11 Sevindim bunları duyduğuma abartmadan yemek en mantıklısı sağlıklı yiyecekleri yesem de yemesem de dert oluyor içime 😊
11-11 naneliseker_ Haklısınız sağlıksız yiyecekler yiyince kendimi kötü hissediyorum destekçi arıyorum yanıma teşekkür ederim 🙈😊😊
naneliseker_ 11-11 kasmamak gerek bence, gebelik hastalık gibi gören doktorlar var ama yanlış. İnsan zaten pinpirik halinde o 9 ay ..
KuzeyinAnnesi10 11-11 yiyorum baya 1 paket yiyorum 😂 başında beri hiç onu yemiyim bunu yemiyim yapmadım herseyi yedim
sumeyyeee_ 11-11 ben ilk zamanlar aşeriyordum hep🫢 yedim yani bir sıkıntı olmadı çok şükür ama abartmamakta fayda var tabi☺️
Luzumuyok 11-11 ben bir keresinde bi paketi yoğurtla bitirip sabaha kadar içim yandı kalkıp kalkıp su içtim mahvoldum daha da tövbe ettim 😅öyle bir sıkıntı yaşamazsan yenebilir diye düşünüyorum