Pamukprenses34 Çarşamba doğum olucak 2nci çocuğumu nasip olursa inşallah çok endişeliyim neler beni bekliyor nasıl yapicam die
cevriye35_ Pamukprenses34 Benimde bir 3 bucuk yasinda oglum var bi de 37 haftalik gebeyim merak ediyorum nasil olucak 🥱
bihterziyagil_ Mmeleklr2 bende şurda sesssizce bekleyim ocak sonu şubat başı dedi doktor 🙄 doğum için
Gamze_yildirim bihterziyagil_ bende bekliyim burda Nisan başı da benim doğumum nasipse 2 çocuklu hayatta bizi neler bekliyor acaba 😂
Ezgikrdy Bende bir ay oldu dogum yapali ve cok zorlaniyorum ikinci cocuklu olacaklara kolaylik diliyorum belki sizler daha kolay gecirebilirsnz gozunuzu korkutmak istemem ama ben zorlaniyrm buyuk oglumda bes bucuk yasinda 🥴
Pamukprenses34 Ezgikrdy benimde 4 buçuk yaşında en çok zorlandigin an hangisi bende zorlancagimi hissediyorum
Ezgikrdy Pamukprenses34 buyuk oglana soz dinletemiyorum kucuk oglumda cok huysuz uykusuda yok surekli agliyor buyuk oglumu sanki ilgisiz birakiyormus gibi oluyorum yetememe hissi cok fazla
bihterziyagil_ Gamze_yildirim yorucu uykusuz bakımsız 😂günler bekler bizi 🥺 yeni yeni uyumaya başlamıştım ne güzel derken bi süpriz yumurta çıktı 😂
Gamze_yildirim bihterziyagil_ ay valla şimdi de pek uyuyorum sayılmaz ya sabah 6.30 da kalktii bütün gün uyumadı delirdimm 😂😂 2 yaşına yaklaştı oğlum 2. Çocuğum doğduğunda 2.5 yaşında olucak
bihterziyagil_ Gamze_yildirim benim oğlum da 2 ye girecek 2 gün sonra sabah 7 olunca uyanırız ilk zamanlar iyiydi 8:30 9 gibi kalkıyordu iyi ne güzel diyordum uzun zamandır böyleyiz alıştım bi de eşim erkek kuaförü işe gitmesi gerekiyor erken saate müşterileri oluyor kahvaltı çocugun karnı altı üstü ev temziligi derken tam yetişiyor herşey 😂bi taraftan da teşekkür ederim oğluma alarm gibi hemen kalkar gelir yanıma 😂😂😂
Gamze_yildirim bihterziyagil_ ay valla aynı benim oğlumu tarif ettiniz aynı resmen çocuklarımız alarm gibi 😂😂
bihterziyagil_ Gamze_yildirim he valla 😂bi yandan da iyi oluyor sonra durup düşünüyorum saat 9 gibi kalksam yetişmezdi iş diye 😂😂😂😂
Pamukprenses34 Ezgikrdy bizimkide gitmek istemiyor bende yarım gün kreşe verdim 2 ay sonra tam gün gidixek kardeş psikolojini bi atlatirsa tabi nasıl tepki verecek neler yasicagim bilmiyorum inşallah hersey güzel olur
Ezgikrdy Pamukprenses34 bir senedir de anaokuluna gidiyor hala alisamadi bu ikinci senesi anaokulunda insallah oyle olur Allah kolaylik versin sizede