balevlatlarim3535 1cocuk cidden bunu burdan sorma gereksinimimi duydunuz. İlaçlama şirketi ile görüşmeniz lazım.
2_erkekannesi_ MervEfehan gözle görülüyor fakat cok küçük ve tutmak imkansiz sürekli zipliyolar , en iyisi ilaclattirmak benim evde vardı binada kedi olduğu icin ilk önce ilaclattirdim daha sonra dip bucak temizleyip herşeyi yıkadım öyle kurtulduk
1cocuk balevlatlarim3535 yani ilk defa başına gelen ne yapmalı kardeşim biz ünyeden buraya geldik evi temiz bıraktigin söyledi ve her tarafımız ısırık oldu hamileyim artı bir cocugum haliniyle insan panik oluyor bu ptorfomda zaten isteyen istediğin sormakta özgür
1cocuk balevlatlarim3535 yani ilk defa başına gelen ne yapmalı kardeşim biz ünyeden buraya geldik evi temiz bıraktigin söyledi ve her tarafımız ısırık oldu hamileyim artı bir cocugum haliniyle insan panik oluyor bu ptorfomda zaten isteyen istediğin sormakta özgür
Oztrksadiye Trendyola pire ilacı yazın onu 5 lt suya karıştırarak evi ilaçlayın ilaçlama şirketine para vermeyin başımıza geldi