37+0dayım. Bugün kontrole gittim. Nstye girdim çıktım. Doktorum aşağı yönlü ve normalin dışında pikleri görünce sezaryen yapmamız gerekiyor deyip 2 gün sonraya sezaryen için gün verdi. Çok ani olduğu için başta bir şey diyemedim ama daha sonra erteleyebilir miyiz? Yarın tekrar gelsem ve baksak ona göre karar versek gibi tekliflerde bulundum çünkü tercihim öncelikle normal doğum yapmaktı. Normal doğumu hiç düşünme öyle bir ihtimalin yok suyun da az ağrın olmadığı halde nst de normal çıkmamış sezaryen olman lazım dedi. Günde 2 tane vurulmak üzere 2 tane ciğer geliştirici iğne verdi. Çıktıktan sonra 2 farklı yere daha gittim. İkisinde de nstye bağlandım. İlki bir sorun olmadığını söyleyince bundan önce takipli olduğum doktoruma gittim. Gittiğim 3.doktor da 2.si gibi suyumun az omadığını eğer bebeğin hareketinde bir sorun yoksa bekleyebileceğimi söylediler. Hareketi de maaşallah çok yerinde hiç durmuyor ❣️ Kafam çok karıştı ne yapacağımı bilemiyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Ya da karşılaşsanız tavrınız nasıl olurdu?