Yelizmurat Mrb kizlar ben 21 haftalik hamileyim bugun ilk defa elim karnimdayken elimin yukari asaga canlandigini gordum 3 4 defa elim tekme mi yedi yoksa sok oldummmm sanki bi suyun icinde balik yuzer gibii
nursena Yelizmurat ben karnıma kumandayı koyuyorum haraket ettikce kumanda oynuyor titriyor çok hoşuma gidiyo 😁 haraketletidir artık ilerki haftalarda yumurta gibi karnının yükseldiğini görüceksin ben görünce şok oluyordum karnıma baka kalıyodum 😂
Minikdunyam Yelizmurat 30 a gelince daha fazlası oluyor 🥰 içimde balık var gibi tekmeden çok kayıyor sanki
Amargi_nes Msalbyrk bu daha ne canim. benimki 38+3 ve yanlarda balik gibi dalgalaniyor. Senin haftanda bnde hep dinlerdim karnımı minik minik oynuyordu o zamanlar☺🐣🌼
Yelizmurat Msalbyrk ay canim cok guzel bi duyguyduuuu cok duygulandim varyaaa ilkdefa yapti boyle bisey sora istedim gene yapsin inat etti yapmadi 😬
Msalbyrk Amargi_nes post sahibine yazdn sanirim☺ bende 28deym senin haftalarnda daha cok olyor dimi🙊🙊🙈
Amargi_nes Msalbyrk ay evet canim. Neyse fark etmez ikinizin haftasi yakinmis☺ Allah kimseyi bu muhtesem duygudan mahrum birakmasin🙏 sadece dogum yaklasinca insan biraz tedirgin olmuyor değil. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun 💞🐣🌼🙏
Amargi_nes Msalbyrk ay evet canim. Neyse fark etmez ikinizin haftasi yakinmis☺ Allah kimseyi bu muhtesem duygudan mahrum birakmasin🙏 sadece dogum yaklasinca insan biraz tedirgin olmuyor değil. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun 💞🐣🌼🙏
Yelizmurat nursena canimm ikk defa oldu bugun sok oldum. Rabbim herkeze taddirtrsjn bu duyguyuuu sag saglim kucagimiza aliriz insallah guzel seyler
nursena Yelizmurat ilk zamanlar bende öyleydim canım nasıl korkmuştum bide ilk olunca insan fazlada bilmiyo ama çok güzel şeuler amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Minikdunyam Yelizmurat evet canım oluyor bu son iki gündür de sağ boşluğumdan itiyor sanki ayağı karnımı yarıp çıkacak gibi anlamadım içim bi tuhaf oluyor ☺️
Yelizmurat Minikdunyam ben yerimmm onun ayaklarini ellerini rabbim istiyen gerkeze nasip etsin insallah bu duygulari
Mrtnurr Yelizmurat benimki ters duruyo ayakları sol tarafımda baya baya hissediyem kafası yukarda balık degilde yılan gibiiartık hosuma gitmekten cıktıı 37 haftalıgız
Yelizmurat Mrtnurr kiz oyle demeee melek bunlar melekkk karindayken ayri dogduktan sora ayri seviliolar
meric Bu tatlı bebeğinizin ilk ayak sesleri 😁 hazırlıklı olun çok daha güzel ve keyifli tekmeler gelecek ❤️