aysenuurr11 S_65 yani sürekli olmasa da arada oluyor 30+4üm, ben 26.haftamda adet sancisi gibi sancim oluyor diye doktoruma gitmistim bakmisti detayli bebek baskisindan oldugunu soylemisti.
batununannesi__ S_65 31 haftalığım bende.. bugün kontrolüm vardı aynısı bendede oluyo saatte 2 kere kasık ağrısı olması normalmiş artık artarsa gel dedi ama
KuzeyinAnnesi10 S_65 benimde 6 ay 24 haftalık kasik agrim var regli olucak gibiyim ya bazen çok şiddetli oluyor
Pinar0808 Bende öyleyim 32+5 bugün gün içerisinde ara ara kasık ağrım oldu.akşam eve gelip dinlenince geçti şuan yok.sizinki kaç haftalık
Selcanunal2004 aysenuurr11 ay benimde adet olacak gibi ağrım var 1 gündür Bebek çok haraket ediyor baskı mı yapıylr acaba 27.haftadayım sol kasığımda batma oluyor ara ara
aysenuurr11 Selcanunal2004 olabilir canim ama yine de rahatsiz edecek boyuttaysa muayene ol tabi. Ben 34+2 haftalik oldum birde adet zamanlarina denk geliyosa da oluyor o sekilde. Saglikla vakitlice gelsnler insallah
Selcanunal2004 aysenuurr11 inş bebeğim Yok bugün geçti o ağrı Yoruldum heralde Bakalım haftaya kontrolümüz var