Heycanlianne_41 Kızlar 7 haftalık hamileyim bi iş yapınca hemen belim ağrıyor veya 5 10 dakka yürüyeyim belim kopuyo sanki yatıp dinlenip veya masaj yapana kadar geçmiyor sizinde böyle mi neden bu kadar bel ağrısı okuyor😒
tatlibebegim_ Heycanlianne_41 benimde öyle valla önceden nasıl iş yapıyormuşum diyorum bugün yatak örtüsünü zor değiştirdim🤦🏻♀️
mombarbie_ Heycanlianne_41 rahim genişlemesi ve hormonlar canım hormonların etkisiyle ve genişleyen rahminden dolayı omurgana baskı gidiyor bel agrisi yapıyor genel olarak yaşayacağın Bi durum 17 haftalığız biz durum hala aynı sürekli oturmayın günlük 20 dk yürüyüş yapmaya çalışın sade soda tavsiye ederim bel agrilarima iyi geliyor bunun dışında genel olarak bel kasık agrilari yaşıyorsunuz normal durum kendinizi strese sokmayın🩷
busrakirisci Heycanlianne_41 normal 7 8 nci hafta bel kalinlasmasi oluyor. Vücut artık bebeğe yer açmak için tabi biraz değişecek bu gayet normal.. aman fazla yormayın kendinizi ben iyi hissedince is yapıyorum vallah
Heycanlianne_41 Umarım hep bu şekilde olmaz çok zorlanıyorum bi süpürge yapıyorum yarımsaat yatıyorum belimin ağrısı geçsin diye. Markete gidip ekmek almak bile ölüm gibi çok yarım hissediyorum kendimi ihtiyaçlarımı karşılamakta zorlanıyorum
Smy17 Heycanlianne_41 benimde başlarda öyleydi 14. Haftaya kadar falan sürdü ufacık bi iş yapsam veya yorulsam hemen belime vururdu sonra geçti hatta dedim ne güzel geçiyormuş demekki şimdi 27 haftalığım artık yavaş yavaş ağırlaştığım için yeniden bel ağrılarım olmaya başladı ama normal yani hepsi içiniz rahat olsun
mombarbie_ Heycanlianne_41 doktor aslında ilaç veriyor söyleyince belli bir haftayı geçince fakat ben içemiyorum 1 bardak suya atıp içiyorsunuz tablet şeklinde tadı midemi bulandırdigi için içemiyorum doktorunuza danışın Bi magnezyum takviyesi versin hergun içebilirsiniz agriniz olmaz
Heycanlianne_41 Smy17 çok teşekkür ederim umarım benimde geçer Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize🤲🏻❤️
Heycanlianne_41 busradmrtas ya evet benimde adet olcakmışım gibi ağrım oluyor acaba adet mi olcam diyorum☺️ sizin kaç haftalık doktora gittiniz mi?
busradmrtas Heycanlianne_41 bugün 6 olduk 5+5 te keseyi gördük cumartesi kalp atışı için gidicem inşallah 🙏🏻
Heycanlianne_41 busrakirisci evet bende kendimi iyi hissettikçe iş yapıyorum ama ne yaparsam yapayım muhakkak ağrıyor 5 dakka bulaşık bile yıkasam ağrıyor hemen. Siz nasıl yapıyosunuz süpürge yapıyp musunuz yerleri falan siliyor musunuz
busrakirisci Heycanlianne_41 yapıyorum tabiki 2 3 günde bir süpürür etrafın tozunu alırım ama detaya girmem .. 10 haftalığım su an geçiyor ağrı fazla olmuyor artık ağırlasmaya başlayınca olur muhtemelen