alparslangur Pamuk Ahahah kıyamam ya anca uyuyorlar😂 Bizimki de şimdiden aynı babasının pozisyonunda uyuyor her gittiğimizde hemde😂😂
Melike_sevgi Tyh hayırla gelsin o zaman doğum sürecinizi yazmayı unutmayın☺️Herşey gönlünüzce olsunnn🤲🏻🌸🌸
Melike_sevgi Goksu2023 valla son hafta doğumda güç olsun diye Allah enerji verir diyorlar ama bilemedim 😄😄😄
zeynepasli _brcu88_ aynı gün ve haftadayiz çarşamba gün verecek doktor heyecandan uyku girmiyor gözüme ve sanki her an gelecek gibi çok aşağıda hissediyorum
_brcu88_ zeynepasli evet canım benimki de indi sanırım bakalım Perşembe randevumuz var son randevumuz doktor neler diyecek merak ediyorum bende sağlıkla gelsinler inşallah ❣️🌸
1anneseyma Bende 36+3 yetim bugün dün annemle temizlik yaptık sol kaşığıma ağrı girdi karnım aşağı düştü sanki annem farketti. Korkmaya başladım biraz dinlendim felan toparlandım ama bende gelecekmiş gibi hissediyorum
alparslangur Pamuk Benimde anlamadığım bir şekilde bu çocuk gece gündüz içimde at koşturuyor ama muayeneye gidince uyuyor😂 Bide popişini dönüp eliyle de yüzünü kapatıyor bizimkisi😂🤦🏻♀️
Ogrluilk Melike_sevgi hastane ye geldim bugün bende sezeryan gününü 3 ekime vermişti geçen hafta bakalım bugün ne diyecek