Mercimeek Kızlar 19+5 teyim bebişim 3 gündür hareket etmiyor doktoru aradım normal dedi yarın gitsem mi muayene olmaya ?
Aysee1123 Mercimeek Normal bir durum daha haftanız erken düzenli hareketler için. Doktorda öyle söylemiş zaten rahat olun
tugcesakzci Mercimeek kuzum 19+6 dayız bizde çok fazla hareketimiz olmuyor doktorumuz 25ten sonra falan düzenli hissedersin demişti. Ama içine çok sinmediyse git göster için rahatlasın
berrakmutlu Mercimeek belli bir düzene girene kadar öyle oluyor bu haftalarda normal ama bir-iki gün daha hiç hissetmezseniz içinizin rahatlaması için gidin😊
Mercimeek berrakmutlu doktorla konuştum normal dedi yarın için randevu oluşturdu bir görüneceğim kasıklarımda da ağrı vardı
naneliseker_ Mercimeek evde kalp atisi için cihazlar var ben ondan aldım rahat ettim ağrım.vs olunca dinliyoruz 😅
naneliseker_ Gul2769__ yani 1 veya 2 hafta bekleseniz iyi olur. Ama arkadaş 16 idi duyduk kısada olsa
naneliseker_ Gul2769__ trendyol VZN el doppler yaz :) va ben iyiki aldım. Yerini biraz uğraştırici bulmanız ama telaş etmeyin sakın elinizi alışınca bulursunuz.