Svgii0101 31 haftalık gebeyim bir hafta geriden geliyormuş karın çevresi küçükmüş bebeğin bir sağlık sorunu mu var acaba diye düşünmeye başladım yarın perinatolojiye gidecem ama içim içimi yiyor
Mutlulukkk Svgii0101 kz hcbsy yok yaa. Kilosu az diye gerilik var diyorlar. Benm bebegime de dediler hcte bseyi yok. Suan emziriyorum gayette iyi 😂 skma caniniii bsycik olmaz 🌼
Ozge_29 Svgii0101 Bana da aynı şeyi söyledi doktorum bu Doktorlar ağız birliğimi yaptılar diye düşünmeye başladım😅yani ne biliyim tamam bir sıkıntı varsa bilgilendirmekle yükümlüler evet ama moral motivasyon bırakmıyolar vallahi bana da bebeğin karın çevresi iki hafta geriden geliyor dedi kilosu az dedi kilosunu inanın hiç takmıyorum oğlumu 2.5 kilo doğurdum maşallah çivi gibi bir bebekti şuanda çok sağlıklı ama karın çevresi vs kafamı karıştırdı:(
Aylanursu Svgii0101 bende bugün 32 haftalık oldum banada soylediler geçen hafta 3 hafta olmadığı sürece sorun teşkil etmiyormus canım
KubraSS- Svgii0101 ilk hamilelikte dendi ve ne sıkıntılar çektim 2 hafta geriden geliyordu ve hiç birşey demediler hamileligimi zindan etmişlerdi doğdu ve aaaaaa minyonmuş sadece dendi
Nurcanyvz Bende bugün geldim hastaneden benimde sizin gibi dediler 2 hafta karın çevresi ölçümü geriden geliyor 38+1 2965 Gr göründü ultrasonda
zekpare Bana da 22inci haftada bir hafta geriden geliyor dendi ben de çok ksfaya takıyorum hala 🥺 kendim minyon yapıdayım, bebeğim kız olacak belki o da öyledir diye düşündüm şuan son yorumu görünce 🥲
peri_07 Svgii0101 aynı şey kafamı kurcalayıp duruyor. 34+5 doktor karın çevresi küçük dedi. Eşime söylüyorum. Benim kızım ince belli manken olacak diyor 😀