Ulkuuuu Arkadaşlar,bebek bakım (omuz) çantası arıyorum.Hem uygun fiyatlı hem kaliteli önereceğiniz model var mı? Ya çok pahalilar yada kalitesizler.Sizler neler yaptınız?
betuss12 Ulkuuuu bende sırt çantası sevmediğim için LCW den aldım yanlarında ve içlerinde cepleri var henüz kullanmadım ama işe yarar diye düşünüyorum
Meryemp Ulkuuuu belediyeler veriyor canım ben belediyeden aldım çokta sağlam ve güzel çanta ayriyetten içinde bebek bezi alt değiştirme psik kremi pudra ateş ölçer vs var bir arastur derim ama bütün belediyelerde var bu durum 28 hafta ve üstü olması lazım alman için belediyeden çantayı boşuna para verme para verdiklerinden daha sağlam emin ol
Ulkuuuu betuss12 bende bakayım bı LC ye o halde Kraft diamondlara baktım gereksiz pahalı geldi piyasa uçmuş
KuzeyinAnnesi10 Ulkuuuu aşırı zam gelmiş ben 2 ay önce aldığımda 350 tlydi ya https://ty.gl/fgdt01amuc
Ulkuuuu KuzeyinAnnesi10 ah ahh keşke o zamanlar alsaydim fiyatlar çok fena ya😬🙄kimisi bu çanta için dikişleri yırtık falan demiş ama siz öyle sorun yaşamadıniz sanirim