Kahverengi Kızlar bu benim 2 gebeliğm ama ilkinde çok iyidim şuan halsizim kemiklerim ağrıyor nerdeyse kafamı kaldıramıyorum bu normalmı 2 yaşında bebeğim onlada ilgilenmem lazım valla nasıl yapcam hiç bilemedim 😒😑
baab1 Kahverengi merhaba bu durum geçtimi. Veya herhangı bir tahlıl yaptırıp sebebı bulundumu. Yoksa tamamen normal bişeymı. Bende yasıyorum ıkı gundur asırı yogun. Bıanda halsızlık çöküyor yatmam gerekıyor kollarım kalkmıyor dayak yemış gibi
Kahverengi baab1 zaten gebeliğim başından bütün kana indrara bakıyorlar onların hepsi iyi çıktı onlar hariçinde birşey yaptırmadım şuan 11 haftalık oldum daha iyim ama tam geçti diğemem bu ikinci gebeliğim ilkinde hiç birşeyim yoktu gebelikten gebeliğe değişiyor
baab1 Kahverengi benim en başta yapılan tahlillerde iyi cıktı şükür ama bu sıkıntı 1 haftadır var. Korktumda açıkcası. Benimde ikinci gebeligim ilkinde yoktı çalışıyordum hatta cok rahat geçirmiştim ama bu sefer zorluyor🫣 teşekkürler cevabınız için bıraz olsa rahatladım rastlanan bişey demekki