1cocuklumom avannee kesinlikle katılıyorum 40 45 Dk bakıyor çok ilgili doktor kliniği tertemiz fiyatı normal hangi hastahaneye kontrole gidiyorsunuz
Yenianneperci35 avannee benim kendi hastanemde ayrıntılı ultrasona bakan doktoru beğenmiyorlardı 10 dk da bitiriyormış ben de ondan tercih etmedim. Üniversite hastanesindeki hoca baya ayrıntılı baktı 20 dk yo geçti neredeyse.
1cocuklumom avannee evet çok sevecen bi doktor ben zaten ilk doğumumu 2 yıl önce de medikalde yaptım sezeryan memnun kalmıştım temizlik ilgi vs güzeldi
avannee 1cocuklumom ben normalde silifkedeyim, ancak buradaki hastaneden memnun kalmayınca tarsus mmt hastanesine gitmiştim. Çünkü hem ailem orada hem de doktoru tanıyorduk. Öyle gitmeye başladım ama medikalparktan doğum paketi almadığıma pişmanım.
avannee basakkadini basakkadini direk 2000 denilse ben de anlarım ama hem kamu hastanesi hem de 20 günde 2 kat zam yapılması kabul edilebilir değil.
basakkadini avannee burda hamile kaldigimda aradım dogum paketi için 25.000tl dediler sonra 2 gün sonra gittim almaya 37.000tl olmuş dediler şakami yapiyorsunuz dedim yok zam geldi dediler birşey diyemiyorsun🤷♀️